evzmonden.ro Web analytics

Noul prezentator WOWBiz: „Am cei șapte ani de acasă, însă nu pozez într-un sfânt!”

Noul prezentator WOWBiz: „Am cei șapte ani de acasă, însă nu pozez într-un sfânt!”
Noul prezentator WOWBiz: „Am cei șapte ani de acasă, însă nu pozez într-un sfânt!”

Victor Slav a preluat ștafeta! Oare va face față?

Schimbarea de la Kanal D este cu siguranță cea mai interesantă mutare din acest an în showbiz. Mădălin Ionescu s-a trecut singur într-o vacanță pe termen nelimitat, iar locul său a fost ocupat, cu succes – spun cifrele de audiență, de Victor Slav.

Deși a fost consacrat într-o rubrică meteo, fiind foarte îndrăgit de public, frumușelul Biancăi Drăgușanu a stat pe bară ani buni după ce a părăsit postul tv care l-a făcut celebru. Acum a sosit momentul să încerce televiziunea la un alt nivel, din postura prezentatorului WowBiz. Canalul turcesc i-a oferit locul lui Mădălin, împreună, bineînțeles, cu toate responsabilitățile aferente. Și cum Victor pare un băiat liniștit, dezinteresat aparent de picanterii și bârfe, suntem foarte curioși cum va face față în continuare late-night- showului pe care îl are de susținut alături de Andreea Mantea.

Emoțiile primei ediții se pare că au pornit chiar din momentul în care Victor a primit oferta. De teamă să nu se arunce cu capul înainte sau poate doar din superstiție, Victor nu i-a spus nici măcar Biancăi despre ceea ce urma să facă în carieră, decât cu câteva ore înaintea primei sale emisii live.

Noul prezentator WOWBiz: „Am cei șapte ani de acasă, însă nu pozez într-un sfânt!”

In peste 10 ani de televiziune, Victor a stat departe de mondenități și de cancanuri, preferând să răspundă cu „no comment” la orice întrebare despre un subiect mai delicat. Și-a jucat bine cartea, deoarece bunul simț l-a făcut foarte popular în high-life, vedetele descriindu-l ca fi ind ”un băiat de comitet”, iar această imagine a fost transferată și publicului. De aici și surpriza sezonului. Oare o să reușească Victor Slav să țină în frâu și cei mai spumoși invitați din platoul WOW Biz? Ne-a răspuns chiar el, în stilul său caracteristic!… De treabă și de comitet!

Evz Monden: Bine te-am regăsit pe sticlă! Câți ani sunt de când n-ai mai avut un proiect în tv?

Victor Slav: Bine v-am regăsit! Cred că sunt în jur de doi ani în care nu am mai prezentat o emisiune TV, dar și pentru că nu mi-am dorit în mod special. În această perioadă m-am dedicat altor proiecte care îmi ocupau foarte mult timp și, efectiv, n-aș fi avut timp să mă dedic și unui proiect TV. Am refuzat vreo trei formate de televizune în cei doi ani în care nu am apărut pe sticlă. Propunerea celor de la Kanal D a venit la timpul și în momentul potrivit.

– Ce te-a motivat să intri iar în showbiz?

– Este o provocare pentru mine, a fost o surpriză să primesc o asemenea propunere. Ștacheta este foarte ridicată, având în vedere că am preluat- o de la Mădălin Ionescu.

– Mădălin tocmai s-a retras pentru a fi aproape de lui, pentru a se implica mult în viața de familie. o fetiță… Care e planul de a fi prezent atât la WOWBiz cât și acasă, lângă Natalia?

– Avand în vedere că lipsesc doar seara de acasă, fetița mea adoarme în jurul orei 21:00, pot să petrec timp și cu ea și să mă dedic întru totul proiectului „WOWBiz”.

– Ai fost mereu o prezență discretă, ai o imagine de băiat liniștit, la locul lui. Crezi că vor exista subiecte care să puna în încurcătura?

– Da, sunt un om liniștit pentru că am cei șapte ani de acasă, însă nu pozez într- un sfânt! Cu siguranță vor exista subiecte delicate, dar nu cred că voi fi pus în dificultate. Consider că pot ieși din orice situație, fără niciun fel de problemă.

– Au trecut emoțiile de început? Ce a zis Bianca?

– Familia mea a urmărit prima ediție în care am prezentat alături de Andreea Mantea emisiunea „WOWBiz” și au avut numai cuvinte de laudă. Eu sunt un pic mai critic când vine vorba despre mine și sunt de părere că este loc și de mai bine. Sunt un perfecționist. Normal că sunt emoții la început, vor mai fi în continuare, cu siguranță, dar sunt emoții constructive.

– Ai fost curios să vezi înregistrarea cu prima ta emisiune în calitate de prezentator?

– Da, m-am uitat la prima ediție, recunosc că nu îmi place să mă uit la mine pentru că sunt un perfecționist și pe măsură ce mă uit la mine, găsesc câte ceva de îmbunătățit.

– Cât de OK e Andreea Mantea? Eu știu că e fată de treabă, însă vreau să știu cum a fost cu tine, dacă te-a ajutat. Povesteștemi.

– Eu și Andreea Mantea ne știm de ceva vreme, avem o relație colegială sudată, ne completăm în emisiunea pe care o prezentăm împreună.

– Îți doresc mult succes în noul post, cu siguranță esti cea mai interesantă apariție din ultima vreme! Ai un mesaj WOW pentru cititorii nostri?

– Mulțumesc pentru urări și aprecieri! Cu siguranță totul va fi bine, iar pe cititorii Evenimentul Zilei îi îndemn să stea cu ochii pe noi pentru că nu știu ce pierd!

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X