evzmonden.ro Web analytics

Nouă emisiune la Kanal D. Cine o va prezenta?

Nouă emisiune la Kanal D. Cine o va prezenta?
Nouă emisiune la Kanal D. Cine o va prezenta?
 Kanal D pregătește un nou format de emisiune. În acest scop a semnat un contract cu artistul George Papagheorghe, acesta va apărea pe micile ecrane în rolul de prezentator al unei emsiuni de divertisment. George Papagheorghe este cunoscut de publicul român drept Jorge.

Jorge a avut mai multe încercări de a semna un contract cu o televiziune înainte să ajungă semneze cu Kanal D. Se pare că el a fost concurent cu Victor Slav pentru emisiunea Wowbiz.

Jorge are experiență de prezentator

George Papagheorghe este născut în Constanța, are 35 de ani și este cântăreț, dansator și prezentator de televiziune. El a prezentat și show-ul de la Antena 1, ”România dansează”. De asemenea, Jorge a participat la show-uri muzicale.

În primăvara acestui an Jorge a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Ramona. a adus pe lume un băiețel pe nume David. Artistul mai are o fiica cu Alina Laufer, soția actualului ministru pentru Mediul de Afaceri, pe care o cheamă Karina.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]