evzmonden.ro Web analytics

Nicoleta Nuca lanseaza “Inima mea” – videoclip oficial

Nicoleta Nuca lanseaza “Inima mea” – videoclip oficial
Nicoleta Nuca lanseaza "Inima mea" - videoclip oficial

Nicoleta Nuca revine cu o noua piesa pentru începutul acestui an.

nicoleta

“Inima mea” a fost compusa de Florian Rus si de Madalin Rosioru, iar videoclipul a fost filmat la Chisinau cu Roman Burlaca si echipa lui de la BR Films. George Secrieru DoP, Andra Moga stilist, Iuliana Sandu make-up artist, Sergiu Bacioi par.

Cu aceeasi echipa tanara si creativa din Republica Moldova, Nicoleta a lucrat si pentru videoclipul “Linistea”, lansat la finalul lui 2015, cei care au facut si videoclipul pentru “Te rog” de la Carla’s Dreams.

Atat “Inima mea”, cat si “Linistea” si “Nu sunt” vor fi incluse pe primul material pe care artista il va lansa anul acesta. Nicoleta Nuca va face parte din cel de-al noualea sezon al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”.

“’Inima mea” este una dintre piesele dragi mie, foarte sensibile, de suflet, cu mesaj de dragoste. Pentru videoclip, am lucrat cu o echipa draga mie, Roman Burlaca si George Secrieru,  am filmat in Chisinau. A fost o atmosfera extraordinara, alaturi de o echipa de profesionisti.

Ma bucur sa incep anul in forta, cu o noua piesa lansata, dupa o vacanta frumoasa si relaxanta in Thailanda. De asemenea, abia astept sa inceapa show-ul “Te Cunosc de Undeva”, sunt incantata sa fiu implicata in acest concurs”, a spus Nicoleta Nuca.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]