evzmonden.ro Web analytics

Narcisei i s-a făcut RĂU în DIRECT! A făcut DECLARAȚII ȘOC DESPRE GUȚĂ

Narcisei i s-a făcut RĂU în DIRECT! A făcut DECLARAȚII ȘOC DESPRE GUȚĂ
Narcisei i s-a făcut RĂU în DIRECT! A făcut DECLARAȚII ȘOC DESPRE GUȚĂ

Narcisa s-a întors! Scene incredibile s-au petrecut marți noapte în platourile în emisiunea moderată de Mădălin Ionescu și Andreea Mantea. Nevasta lui Guță a venit să povestească în exclusivitate momentele prin care a trecut atunci când a fost săltată și dusă în arest, cât și despre relația ei actuală cu regele manelelor.

Amintindu-și de cele întâmplate, Narcisei i s-a făcut rău!

Amintindu-și de cele întâmplate, Narcisei i s-a făcut rău!

Narcisa a povestit cum au tratat-o oamenii legii:

”A fost groaznic cand m-au luat in acea dimineata. Eram acasa, dormeam, eram cu Alberto. El a ramas marcat. Nu stiam cine e la usa cand am deschis. Nu stiam daca visez sau e adevarat. Mi-au zis sa ma duc la politie.  La sase dimineata m-au luat, am stat 24 de ore in picioare, la declaratii. Trauma mare a fost pe 25 octombrie cand am pasit pragul mortii, e un iad, o groapa! Am fost umilita. M-au lasat in pielea goala. Era frig rau! M-au inchis intr-o celula mica. Am statdoua ore acolo, dezbracata, era si o fereastra deschisa acolo. Am facut un soc termic, imi tremurau dintii! A deschis o doamna gardian si m-a umilit. Mi-a zis ca ma duce la hotel de cinci stele, ca eu sunt femeia lui Guta! Dupa doua ore mi-au lasat sa imi trag bluza si o pereche de pantaloni. Apoi m-au pus iar sa ma dezbrac! Mi-au luat sutienul, sireturile, bijuteriile!”, a povestit manelista.  Narcisa a menționat și că îi pare foarte rău pentru ce a făcut, că a bătut-o și terorizat-o pe Beyonce de România, cu care a și făcut pace între timp.

Guță nici nu vrea să mai audă de copilul lui cu Narcisa

narcisa-3

Narcisa a fost foarte afectată de cele ce i s-au întâmplat

S-a bătut cu pumnii în piept că are 9 copii și că are grijă de toți să nu le lipsească nimic, în mod egal, dar Narcisa îl contrazice acum total.

”De când e cu actuala nu a mai vorbit cu mine sau cu Alberto. Are numerele noastre de telefon blocate. L-a sunat o dată pe Guță cu număr privat și a răspuns. Atunci, pe fundal, s-a auzit doamna cu care e Guță acum, țipând să închidă telefonul. Guță nu i-a mai dat nici măcar un singur leu lui Alberto, deși are nevoie de haine și de rechizite pentru școală”, s-a plâns ea la Wowbiz.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]