evzmonden.ro Web analytics

Momente crunte pentru Britney Spears! “Copila e în stare critică! A stat minute bune sub apă”! Medicii fac tot ce pot ca să o salveze

Momente crunte pentru Britney Spears! “Copila e în stare critică! A stat minute bune sub apă”! Medicii fac tot ce pot ca să o salveze
Momente crunte pentru Britney Spears! "Copila e în stare critică! A stat minute bune sub apă"! Medicii fac tot ce pot ca să o salveze

Rugaţi-vă pentru copilul nostru!, este mesajul familiei lui Britney Spears.

Nepoata lui Britney Spears, Maddie, in varsta de 8 ani se afla in stare grava la spital dupa ce a avut un accident cu un ATV. Autovehicolul s-a rasturnat si a aruncat-o pe copila in apa. A stat fara aer minute bune, iar acum medicii fac tot ce pot ca sa-i salveze viata.

Britney alaturi de nepotica Maddie

Mama lui Maddie, Jamie Lynn Spears (25 de ani), nu a fost prezenta la locul accidentului şi nu se ştiu în ce circumstanţe s-a petrecut acesta. Cert este că fetiţa este într-o stare foarte gravă şi familia Spears foloseşţte toate resursele pentru a o ajuta.

Jamie Lynn Spears a rămas gravidă cu Maddie la vârsta de 16 ani, iar greutăţile prin care au trecut împreună le-au făcut legătura indistructibilă.

Un elicopter medical a fost chemat imediat la locul accidentului, unde Maddie a fost găsită inconştientă şi cu pulsul slab.

Jamie Lynn Spears este şi e o cântăreaţă destul de cunoscută peste ocean, dar adevărata faimă a câştigat-o atunci când presa de scandal a aflat că la 16 ani a rămas gravidă, chiar cu micuţa Maddie. Jamie a refuzat să facă avort şi a preferat să devină mamă la o vârstă atât de fragedă, deşi tatăl copilului a părăsit-o încă de la aflarea veştii că e însărcinată. Mai mult, presa americană a pus-o la zid de nenumărate ori pentru acest lucru, Jamie ajungând deseori la depresie.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]