evzmonden.ro Web analytics

SURPRIZĂ DELICIOASĂ: Moelleux au Chocolat. Un desert fin, cu multă ciocolată!

SURPRIZĂ DELICIOASĂ: Moelleux au Chocolat. Un desert fin, cu multă ciocolată!
SURPRIZĂ DELICIOASĂ: Moelleux au Chocolat. Un desert fin, cu multă ciocolată!

SURPRIZĂ DELICIOASĂ: Moelleux Au Chocolat. Un desert fin, cu multă ciocolată!

Ingrediente:

200 grame ciocolata neagră

170 grame unt nesarat+20 g unt pentru uns ramekin-urile

100 grame faina

4 ouă

150 g zahar pudra

5 vase (rezistente termic)

Mod de preparare:

  • ciocolata împreuna cu untul se topesc în baie de aburi
  • ouăle împreună cu zaharul pudră se bat cu telul până cand se formează o cremă deschisă la culoare
  • făina cernută se încorporează peste crema de ouă
  • când ciocolata și untul s-au topit, se încorporează peste crema de ouă
  • între timp vasele termice se ung cu unt și se tapetează cu făină
  • compoziția obținută se toarnă în forme (lăsând cam 1/4 din formă goală), apoi se dau la frigider pentru 20 de minute, dupa care lăsaț-le 10 minute la temperatura camerei
  • între timp, preincălziți cuptorul la 200 de grade Celsius, introduceți delicioasele prăjituri 15 minute (se întăresc puțin în exterior, dar la testul cu scobitoarea ramâne ciocolata pe ele)
  • scoate-ți prăjiturile din forme, lasați câteva minute să se odihnească, și serviți cu sos de fructe și înghețată

Poftă bună!

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]