evzmonden.ro Web analytics

Mircea Badea iese la ATAC în SCANDALUL Antenelor lui Voiculescu: “Va fi RĂZBOI. Nu suntem IOBAGI pe terenul unui BOIER”

Mircea Badea iese la ATAC în SCANDALUL Antenelor lui Voiculescu: “Va fi RĂZBOI. Nu suntem IOBAGI pe terenul unui BOIER”
Mircea Badea iese la ATAC în SCANDALUL Antenelor lui Voiculescu: "Va fi RĂZBOI. Nu suntem IOBAGI pe terenul unui BOIER"

Mircea Badea a declarat, joi, la emisiunea “Sinteza Zilei” că statul are două opţiuni pentru rezolvarea scandalului Antenelor, dar că indiferent ce va alege trebuie să respecte cetăţenii şi instituţiile de bună credinţă.

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” este de părere că statul ar fi trebuit să le ofere un timp rezonabil pentru evacuarea sediilor pentru că “plătesc impozite” şi “au drepturi”.

„Mi s-a părut că doamna Kovesi a explicat matematic, impecabil. Statul poate să vrea să închirieze sau poate să nu vrea. Dacă nu vrea, bine. O să ne cărăm de aici. Dar căratul de aici presupune o durată rezonabilă. Sunt cetăţean român şi plătesc impozite, Antenele plătesc impozite. Nu suntem iobagi pe terenul unui boier. Nu suntem cu mâna întinsă la stat, nu am fost niciodată. Noi avem drepturi. Dacă tu nu doreşti să închiriezi, e în regulă. Plecăm de aici. Dar într-un timp rezonabil. Nu ies în cinci zile. Ia hai să ne facă pe noi ai dracu, că am fost până acum foarte drăguţi, să vedem cum iese (…) Va fi război” a spus Mircea Badea, potrivit Antena 3.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Păi… măi Mirciulică. Din august 2014 până în februarie 2016 ți se pare ție c-ar fi 5 (cinci) zile?
    Ia fă-mă tu pe mine al dracu, să-ți aduc aminte că, imediat după Colectiv, același ANAF a închis o grămadă de alte afaceri care, ca şi voi, plăteau impozite. Ați sărit vreunul cu gura? Nu. De ce săriți acum? Aaa, că te arde direct pe tine?

[wysija_form id="7"]