evzmonden.ro Web analytics

Mihai Trăistariu, decizie incredibilă! “Sunt în stare să îmi vând şi casa”

Mihai Trăistariu, decizie incredibilă! “Sunt în stare să îmi vând şi casa”
Mihai Trăistariu, decizie incredibilă! "Sunt în stare să îmi vând şi casa"

Mihai Trăistariu s-a hotărât să participe anul acesta la Eurovision. Foarte sigur pe sine, cântăreţul este capabil să-și vând şi casa numai să câştige concursul.

Mihai Trăistariu a reprezentat România la Eurovision Song Contest în anul 2006, competiţia desfăşurându-se în Grecia, la Atena. Cântărețul s-a clasat atunci pe locul patru cu piesa Tornero. Trăistariu e decis ca anul acesta să câştige marele concurs de muzică, iar pentru asta, a investit câteva zeci de mii de euro şi intenţionează să facă tot ce-i stă în putinţă pentru ca visul lui să devină realitate.

“Participarea mea la Eurovision în acest an e sigură. M-am mobilizat cu toate forţele şi merg înainte. Din septembrie 2015, pregătesc piesa în engleză „Paradisio”, compusă de mine, Robby G. şi Dumi Pădure, de 10 ori mai bună decât „Tornero”, pentru care am filmat deja videoclipul. Am vrut să mă înscriu în fiecare an la Eurovision, dar am aşteptat 10 ani această melodie „bombă”. Într-un an mi-au fost propuse peste 100 de piese, mai multe din străinătate, dar niciuna „wow!”, care să-mi pună în evidenţă glasul cu triluri şi să fie ritmată.
Sunt capabil să-mi vând şi casa numai să câştig Eurovision. Ruslana (din Ucraina – n.r.), de exemplu, când a câştigat, şi-a vândut locuinţa să poată investi în promovare. Bine, nu e cazul meu, dar, dacă trebuie, faci toate sacrificiile.
Deja am filmat clipul, care a costat 15.000 de euro şi va fi de nivel internaţional pentru că voi lansa noul album în străinătate. Cei de la TVR n-au de investit pentru că dorinţa mea de a câştiga Eurovisionul e prea mare. Pe partea artistică, ei nu trebuie să facă niciun efort, doar să zică: „Da, mergem cu Trăistariu înainte!”. Voi achita eu show-ul, costumele, totul… Proiectul e deja gândit cu o echipă internaţională de 25 de specialişti, ştiu deja ce am de făcut, cum va fi show-ul… se construieşte deja un decor. Videoclipul are loc în cosmos, cu nave spaţiale şi totul e ieşit din tipare”,
a declarat Mihai în exclusivitate pentru ziarul Ring.

Ediţia din acest an a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din 2015, cu piesa “Heroes”.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]