evzmonden.ro Web analytics

MIHAI MORAR într-un nou SCANDAL. După CREAM, “Pitica de la Abracadabra” sare la gâtul REALIZATORULUI: “Eşti doar un om PERVERS!”

MIHAI MORAR într-un nou SCANDAL. După CREAM, “Pitica de la Abracadabra” sare la gâtul REALIZATORULUI: “Eşti doar un om PERVERS!”
MIHAI MORAR într-un nou SCANDAL. După CREAM, "Pitica de la Abracadabra" sare la gâtul REALIZATORULUI: "Eşti doar un om PERVERS!"

Iulia Stănescu ameninţă că îl dă în judecată pe Mihai Morar, după ce a apărut de mai multe ori în emisiunea realizatorului de la Antena Stars. „Pitica de la Abracadabra” spune că s-a simţit nedreptăţită şi denigrată de către prezentatorul TV şi are de gând să îşi facă dreptate în instanţă.

iulia_stanescu_nastere

Informaţia a fost dezvăluită chiar de către realizatorul “Răi da Buni”, care a făcut publice şi câteva mesaje. „Nu ştiu dacă poţi înţelege, prin gândirea aia submedie, dar pe mine mă doare în cot. Sunt cetăţean american şi mâine seară eu am plecat din ţară… să stau departe de jeguri umane ca tine. Hai să-şi spun eu, de fapt, cine eşti tu, în lumea mea civilizată şi occidentală, tu nu exişti. În România poate eşti ceva, dar în realitate eşti doar un om pervers. Cine râde la urmă, râde mai bine”, este mesajul pe care Iulia i l-a scris lui Morar, vineri seară.

Realizatorul Antena Stars spune că nu înţelege ce se întâmplă. „Nu îmi vine că cred că este Iulia cea care îmi trimite mesajele. Aceeaşi Iulia care în urmă cu câteva săptămâni nu mai ştia pe unde să scoată cămaşa, avea un copil bolnav, nu avea job, trăia din pensia mamei. Apoi, la vreo două săptămâni, ea devenea fata care îşi dorea operaţii estetice, în timp ce lăsase datorii în casa în care stătuse gratuit. Am cunoscut-o pe Iulia într-un fel şi apoi am început să ne punem întrebări… de ce o mamă îşi doreşte operaţii estetice, silicoane, când ea nu ştie cu ce îşi hrăneşte mâine copilul şi a lăsat datorii de 35 de milioane unde a stat?”, a adăugat prezentatorul Antena Stars.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]