evzmonden.ro Web analytics

Mihai Leu a învins cancerul! Ce stil de viață are acum fostul sportiv!

Mihai Leu a învins cancerul! Ce stil de viață are acum fostul sportiv!
Mihai Leu a învins cancerul! Ce stil de viață are acum fostul sportiv!

Fostul campion mondial la box, Mihai Leu, s-a vindecat miraculos de cea mai cumplită boală: cancerul. Sportivul a luptat din răsputeri dar şi-a schimbat și stilul de viaţă, mai ales alimentaţia. Leu a povestit în emisiunea “Star Magazin” care este stilul lui e viață acum!

“Oamenii mănâncă mult de plictiseală, dar nu de nevoie. Acum, trecând prin perioada asta mai grea, am învăţat să fiu mai atent decât eram înainte. Nu mănânc mult. Mâncarea multă nu este prea bună pentru organism. Mă rezum la produse cât mai naturale, de obicei încercam să nu amestec mâncărurile. Dacă mănânci la o masă numai legume, mănânci numai legume, dacă mănânci numai carne, mănânci doar carne”, a mărturisit Mihai Leu.

Întrebat despre ce servește la micul dejun, sportivul a răspuns: “Micul dejun îl pregăteşte soţia, eu nu mă pricep. De obicei dimineaţa beau un pahar sau două de apă pe stomacul gol. Mănânc două ochiuri de ouă, cereale sau chiar şi fructe cu iaurt. Beau şi un fresh de portocale şi gata. Cred că cel mai important în lupta cu cancerul este psihicul şi să ai încredere că treci peste asta”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]