evzmonden.ro Web analytics

Mihaela Rădulescu: ”N-am crezut că o să apuc ziua… Doare. Rău.” Vedeta e șocată și revoltată! Vezi de ce!

Mihaela Rădulescu: ”N-am crezut că o să apuc ziua… Doare. Rău.” Vedeta e șocată și revoltată! Vezi de ce!
Mihaela Rădulescu: ”N-am crezut că o să apuc ziua... Doare. Rău.” Vedeta e șocată și revoltată! Vezi de ce!

In randul personajelor mondene autohtone, Mihaela Rădulescu este mai singura care are pareri, opinii si trăiri intense legate de noul președinte ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Mihaela urmărește toate știrile legate de situația politică de peste ocean și se declară anti-Trump, fiind una dintre susținătoarele lui Hillary Clinton.

Acum, când un nou scandal a izbucnit, după ce renumita actrița Meryl Streep a făcut declarații anti-Trump într-un discurs emoționant la Globurile de Aur, iar președintele ales a ripostat, diva a sarit și ea cu o părere acidă:

”Credeam ca are o limita, dar n-am avut noroc :). Un presedinte AMERICAN o insulta pe actrita AMERICANA Meryl Streep – poate cea mai talentata si mai respectata actrita a timpului nostru, la nivel planetar… Ce sa mai adaug peste…indignare ?… Poate un profund gust amar si un soi de panica pentru ce mai urmeaza la ei, la noi…, la altii…”, a scris ea pe Facebook.

Apoi a dus ”războiul” și pe Twitter: ”N-am crezut ca o sa apuc ziua in care un presedinte american va spune despre actrita americana Meryl Streep ca e expirata… Doare. Rau.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]