evzmonden.ro Web analytics

ŞI-A GĂSIT NAŞUL. MIHAELA RĂDULESCU, pusă la punct de CĂLINESCU: “Nu putem sa ne aruncam toti din stratosfera pentru tine!”

ŞI-A GĂSIT NAŞUL. MIHAELA RĂDULESCU, pusă la punct de CĂLINESCU: “Nu putem sa ne aruncam toti din stratosfera pentru tine!”
ŞI-A GĂSIT NAŞUL. MIHAELA RĂDULESCU, pusă la punct de CĂLINESCU: "Nu putem sa ne aruncam toti din stratosfera pentru tine!"

Aşa cum aştepta toată lumea, înţepăturile dintre Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu, colegi în juriul de la “Românii au talent”, n-au întârziat să apară. Prima care a aprins spiritele între cei doi a fost o concurentă care a executat un dans din buric. Cum comentariile Mihaele nu au fost tocmai blânde la adresa tinerei, Florin Călinescu şi-a “înțepat” puţin colega. Călinescu a făcut o remarcă, invitând-o practic să comenteze evoluția concurentei. ”Nu-mi place fața doamnei Rădulescu”, a spus el. ”Nici mie nu-mi place fața mea. Am văzut atâtea dansuri orientale… Pentru mine e un pic cam mult belly-dance. E păcat de mobilitatea ta, de talentul tu. Să nu încerci și altceva. La mine e simplu: Nu”, i-a spus ea fetei. După ce tânăra a ieșit din platou, cu trei de ”Da” totuşi, Răduleasca și-a continuat pledoaia: ”Din burtă dau și eu. Nu îți ia mult să exersezi. Asta e o slăbătură, urâțică…”.
dansatoare

Controversele s-au aprins însă la salturile mortale ale unui concurent ce a prezentat un număr de parkour, Daniel Marica. Mihaela Rădulescu a remarcat că tânărul are un zâmbet fermecător, aşa că l-a îndemnat să zâmbească mai des. ““Tu ai un zâmbet care ucide din prima audiența, cel puțin feminină, așa că folosește-l mai des! Și folosește puțin și creativitatea. Vino și cu elemente care să îmbrace puțin spectacolul ăsta”, a spus jurata. Iar când a fost să-i ofere nota, a repetat. “Arunca-mi şi mie privirea aceea, da-mi ce am nevoie!”. “Nu poti sa-i spui unui tanar de 20 de ani da-mi ce am nevoie”, i-a replicat Călinescu. Şi apoi, cum discuţia a continuat, nu a ezitat să o ironizeze: “Nu putem sa ne aruncam toti din stratosfera pentru tine, Mihaela”, a spus juratul făcând o trimitere clara la partenerul Mihaelei, Felix Baumgartner, primul om care a sărit de la graniţa cu spaţiul cosmic.

tanar parcur tanar parcur 2


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]