evzmonden.ro Web analytics

Metoda prin care pot fi topite zeci de kilograme. N-o să-ți vină să crezi câte vedete de la noi o folosesc. FOTO cu rezultatele spectaculoase!

Metoda prin care pot fi topite zeci de kilograme. N-o să-ți vină să crezi câte vedete de la noi o folosesc. FOTO cu rezultatele spectaculoase!
Metoda prin care pot fi topite zeci de kilograme. N-o să-ți vină să crezi câte vedete de la noi o folosesc. FOTO cu rezultatele spectaculoase!

Diete draconice, sport, pastile de slăbit, ceaiuri de slăbit… Le-au încercat pe toate și nimic nu a mers! Sau, cel puțin așa se plâng vedetele. Dar, inventive din fire, au găsit soluția salvatoare: își taie stomacul! O metodă rapidă prin care dai jos kilogramele supărătoare fără prea mare efort, dar, zicem noi, cu multă durere. Nu ne referim aici la vedetele autohtone care au probleme de sănătate și cărora o astfel de intervenție chirurgicală le-ar salva viața, ci la toate celelalte care recurg la aceasta metodă pentru că așa e moda.

Mai nou l-am auzit pe Adrian Minune, zâmbind frumos pe Happylica, cum că ar vrea și el să își taie stomacul pentru că vrea să slăbească vreo 10-15 kilograme. Ba, mai mult, el a făcut pariu cu nimeni altul decât Cătălin Măruță că va da jos surplusul de kilograme până în septembrie.

Pare nedrept față de persoanele care se dedică unei vieți sănătoase cu mult sport și programe speciale de slăbit pentru a pierde în jur de 10 la suta din greutatea lor. Însă, potrivit Institutului Național de Sănătate, două treimi dintre kilogramele pe care le pierd sunt puse la loc în următorul an.

Să trecem, așadar, pe hârtie pleiada de vedete care au ajuns să aibă un corp de invidiat cu ajutorul bisturiului, atunci când nimeni nu se mai aștepta să intre în haine S sau M după ce trecuseră la XXL.

Rita Mureșan – “terapie cu îngeri”, dar nu a exclus bisturiul

Creatoare de modă, Rita Mureșan, ajunsese să cântărească nu mai puțin de 100 de kilograme, dar în urmă cu șase luni a afișat o siluetă de adolescentă, scăpând de 40 de kilograme. Cum? Vedeta a evitat să spună prin ce minune a scăpat atât de rapid de kilogramele în plus.

“Mi-am revenit sufletește, după care a venit și soluția pentru trup. Am făcut tot ce a fost posibil să fac pentru acest lucru. Nu am pierdut acele kilograme în ritmul în care le pierdeau ceilalți. Nu le-am pierdut decât după ce m-am liniștit cu capul”, a declarat Rita Mureșan în emisiunea “La Măruță”.

Secretul ar putea fi însă altul: o operație de micșorare a stomacului! În presa tabloidă, a circulat această informație, pe care ea nu a infirmat-o în interviul pentru emisiunea mai sus menționată.

“Sunt persoane cărora le-a mărturisit că și-a făcut o astfel de intervenție și că acesta este motivul pentru care a reușit să slăbească atât de mult, într-un timp atât de scurt. Acum mănâncă foarte puțin”, a declarat un apropiat al Ritei, pentru cancan.ro

Rita Muresan

Teo Trandafir – inelul gastric o necesitate

Teo Trandafir a încercat de-a lungul timpului toate dietele posibile. În perioada Pro TV, vedeta a reușit să slăbeasca considerabil sub atenta supraveghere a medicului nutriționsit. Dar pancreatita acută și complicațiile care au apărut în perioada în care a fost pe patul de spital, au facut-o pe Teo să ia din nou în greutate. Ultima dietă pe care a încercat-o a fost cea raw-vegană, însă aparatul digestiv nu a reacționar prea bine. Ultima speranță: operația de micșorare a stomacului.

Această intervenție nu a fost făcută doar pentru a slăbi, ci și pentru ca mușchiul său abdominal să se poata reface, după operațiile de acum trei ani.

„Trebuie să reconstruim mușchiul abdomenului, secționat de prea multe ori pentru a se mai putea reface. Acesta ar fi visul meu și al medicului meu, Cătălin Copăescu, unul dintre cei mai mari medici din lumea asta, căruia îi știam numele de mulți ani și la care nădăjduiam să ajung, într-o bună zi. Cred in el. […] Nu m-am operat ca să slăbesc. Puteam să traiesc și așa, mulțumită chiar. Dar dacă o scădere semnificativă în greutate ar înlesni refacerea acestui mușchi, de ce să nu încercăm? Doar pentru că iar scriu ziarele că nu trebuia? Că sunt opinii și opinii? Am trecut prin prea multe ca să mă emoționez la părerea oricui, în afară de cea a medicului meu”, a marturisit Teo pe blogul ei.

Teo Trandafir

Raluca Bădulescu s-a transformat radical

Pentru că nu a putut să țină dietă, fiind gurmanda de când se știe, Raluca Bădulescu a trecut și ea pragul sălii de operație pentru a slăbi.

Astfel că Raluca Bădulescu a ajuns de la 120 de kg la aproape 60 de kg mâncând puțin, și asta pentru că medicii i-au taiat și i-au scos 80% din stomac, astfel că excentrica stilistă s-a simtit sătula după doar câteva guri de mâncare.

“Îndepartare chirurgicală a stomacului. L-am scos de tot, pa, la revedere. Nu inel, nimic reversibil. Din sută la sută cât este capacitatea stomacului, 80% se îndepărtează chirurgical. Deci stomacul rămâne de grosimea unui pix și poți să mănânci din orice, doar două guri. Este un miracol, pentrut că poți să mănânci orice”, a declarat Raluca.

Raluca Badulescu

Primarul Piedone – operația a fost o necesitate, nu un moft

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone și-a învins în cele din urmă teama de bisturiu și a apelat la o intervenție chirugicală de micșorare a stomacului. În cazul lui Piedone, operația a fost mai mult o necesitate decât un moft estetic. Primarul supraponderal a slăbit în primă fază 47 de kilograme prin dietă, însă după o perioadă organismul nu a mai reacționat în fața niciunei diete. Pentru că avea în continuare foarte multe kilograme, mai precis 163, Piedone a recurs la operație și într-un an de zile a topit 85 de kilograme, continuând să mănânce orice, dar în cantități mici.

Piedone

Ioana Tufaru a primit cadou …o operație

Fiica Andei Calugareanu, Ioana Tufaru, devenită vedeta datorită emisiunilor tabloid, a beneficiat și ea de o operație de micșorare a stomacului.

Chiar dacă a încercat să țină o dietă corectă, nu a reușit, dar în schimb prin aparițiile repetate la TV a atras atenția “Fundatței pentru tratamentul obezității”, care a ajutat-o să-și facă gratuit o operație de micșorare a stomacului.

Marius Gavrilă și-a tăiat stomacul pornind de la un pariu cu Măruță

Acum un an, impresarul Marius Gavrilă își propunea să slăbească. Dacă dădea jos 50 de kilograme în șase luni, primea de la Măruță 10.000 de euro.

Marius Gavrilă a reușit să dea jos cele 50 de kilograme, ba chiar mai mult. Acum impresarul este mai ușor cu 70 kg, dar nu se va îmbogăți cu 10.000 de euro, pentru că a slabit într-un an, nu în șase luni. El a slăbit datorită unei operații de by-pass gastric. Ceea ce este de admirat, însă, este că Marius s-a ambiționat să-și mențina greutatea și nu a mai luat kilograme în plus.

Marius Gavrila

Răzvan Ciobanu și-a pus inel stomacal, dar a slăbit prin dietă

Avangardist în modă, Răzvan Ciobanu a fost mereu în pas cu noutățile în orice domeniu. Așa că, la începutul anilor 2000, creatorul de modă a recurs la bisturiu pentru a da jos 40 de kilograme. Răzvan a ales să își pună inel gastric pentru a-și micșora stomacul și a i se atenua astfel pofta de mâncare.

În cazul lui Răzvan, operația și-a făcut efectul doar pentru o  perioadă scurtă, creatorul îngrășându-se la loc. A ales apoi varianta dietelor, a apelat la un nutriționist și cu ajutorul unui regim proteic a scăpat de 34 de kilograme.

Razvan Ciobanu

Vedete care visează să topească kilogramele prin tăierea stomacului

Daniela Condurache

Interpreta de muzica populară, Daniela Condurache își dorește să scape de kilogramele în plus și s-a gândit și ea să apeleze la aceasta metodă tot mai răspândită printre vedetele autohtone.

“Încerc să slăbesc de foarte mult timp, cu ajutorul a nenumărate diete: cea disociată, cea fără carne. Am 1.74 m și 94 de kg. Cu ajutorul dietelor am slăbit 7, 10, 12 kg, dar după mă îngrășam imediat, mai mult decât slăbeam. Anii trec și metabolismul este mai leneș. Mi-e teamă, dar trebuie să mă documentez foarte, foarte bine despre această operație. Îmi doresc din toată inima să scap de kilogramele în plus”, a spus Daniela Condurache “La Maruță”.

Daniela Condurache

Nicoleta Luciu

În 2009, Nicoleta Luciu l-a adus pe lume pe Zsolt Jr., iar apoi a dat jos 35 de kilograme în timp record. Bruneta a declarat în repetate rânduri că a ținut o cură de slăbire drastică, însă s-a zvonit că, de fapt, Nicoleta și-a montat un inel stomacal din silicon.

Dar, oricat ar fi de slabă, Nicoleta Luciu nu pare să fie îndeajuns de mulțumită. Chiar dacă toți apropiații îi spun că arată foarte bine, vedeta se plânge că s-a îngrășat 10 kilograme. Din acest motiv, ea a spus că vrea să faca o operație de micșorare a stomacului. Nicoleta și-a motivat decizia șocantă prin faptul că mănâncă mult și des.

“Nu mă mai opresc din mâncat. Noaptea mă trezesc de trei-patru ori și mănânc”, se plânge vedeta. ”Vreau să-l conving pe domnul doctor, pentru că de când am intrat în clinică toata lumea zice că-s nebună”, a spus Luciu în emisiunea “La Măruță”. “Orice, perforez și stomacul să iasă mâncarea pe care o mănânc”, a adăugat ea.

“Vom face niște investigații să vedem de ce este o foame atât de greu de controlat. I-am propus niște investigații pentru a identifica dacă nu cumva este o foame dureroasă, dacă nu cumva are o gastrită sau o esofagită care o determină să se manifeste așa cum a declarat, să mănânce fără să se poată abține”, a explicat dr. Copăescu, medicul la care Nicoleta Luciu a apelat pentru a slăbi.

Nicoleta_Luciu

Și Viorica de la Clejani a vrut să fie la modă, dar nu a lăsat-o Ioniță

 Viorica de la Clejani a mărturisit că doreşte să-şi taie stomacul pentru a scăpa de vreo 35 de kilograme. Se pare însă că decizia artistei nu îi face plăcere soţului acesteia, Ioniţă, care spune că nu consideră necesară operaţia.

Vedeta a spus că a luat această hotărâre după ce într-un timp foarte scurt s-a îngrăşat 10 kg şi pentru că a început să aibă probleme de sănătate din cauza greutăţii. Pentru a-şi convinge soţul că are nevoie de operaţie, Viorica i-a cerut ajutorul lui Cătălin Măruţă. Ioniţă de la Clejani a declarat prin intermediul unei intervenţii telefonice în cadrul emisiunii „La Măruţă” că nu este de acord ca Viorica să-şi facă operaţie de micşorare a stomacului din cauza riscurilor pe care le presupune intervenţia.

„Nu sunt de acord cu operaţia asta, dar e imposibil să nu existe riscuri. Nu ai cum să slăbeşti dacă mănânci. Chestia asta cu slăbirea, contravine Bibliei. Viorica nu are nicio problemă de sănătate, e tânără, e frumoasă. Operaţia este un risc şi ea nu are nevoie de operaţia asta”, a spus Ioniţă de la Clejani la „La Măruţă”.

Viorica de la Clejani

Metode extreme abordate și de vedetele din afară

Folosirea corsetelor ca o tehnică de slăbire poate fi o considerată metodă cu proveniență din secolele trecute, dar astfel de articole de îmbrăcăminte par a fi tendințe. Oare vedetele noastre au aflat de aceată metodă de a slăbi!?

Celebrități precum Jessica Alba au apelat la astfel de corsete pentru capacitatea lor de a micșora talia dupa sarcina, iar acum acestea sunt utilizate zi de zi ca o modalitate de a “instrui talia să fie mai mică”.

Jessica Alba

În timp ce unii medici recomandă dieta corset pacienților care doresc să piardă în greutate, alții sunt sceptici, precizând că o astfel de metodă este doar o tendință care ar putea, de fapt, cauza probleme de sănătate mai tarziu.

CITITI SI:

Metoda de slăbit cu rezultate spectaculoase. Sunt topite zeci de kilograme, inima, ficatul, vasele de sânge se eliberează de invazia grăsimii, iar tensiunea arterială se reglează

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Nu va contrazic.Din intimplare il cunosc pe unul dintre cei mai renumiti gastroenterologi din Europa si din lume, si discutind despe aceasta problema cu dinsul -deoarece o prietena de a mea vrea sa apeleze la aceasta metoda de slabit-mi-a spus ceea ce am postat eu.
    Si mai mult ca sa ma convinga de efectele nefaste pe termen lung-parerea dinsului nu a mea,ptr ca nu sunt medic – m-a trimis la un chirurg specializat pe gastroenterologie, care a avut aceeasi parere.

[wysija_form id="7"]