evzmonden.ro Web analytics

Mesajul sfâşietor al Corinei Chiriac! Cât de mult suferă artista după mama pe care a pierdut-o

Mesajul sfâşietor al Corinei Chiriac! Cât de mult suferă artista după mama pe care a pierdut-o
Mesajul sfâşietor al Corinei Chiriac! Cât de mult suferă artista după mama pe care a pierdut-o

Astăzi ar fi fost ziua de naştere a mamei Corinei Chiriac. Plecată din ţară pentru un concert ce-l susţine alături de Maria Ciobanu, interpreta a publicat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare, ataşând şi o fotografie a celei care i-a dat viaţă, pe nume Elisabeta. Mama cântăreţei a murit în urmă cu mulţi ani de zile, dar durerea artistei nu s-a stins.
mama corina

“Dragi prieteni, permiteţi-mi vă rog o postare foarte personală, de aceea plină de emotie. Astăzi 5 Martie este ziua de naştere a Mamei, Elisabeta Chiriac. Dacă ar mai fi fost aici, aş fi luat-o cu forţa la Dublin, să-i dedic pe viu frumosul cântec al lui Marius Ţeicu „Mama doar Mama „. Mama mea a fost chiar Mama. N-o iubesc din „datorie filială „,o iubesc pentru infinitele ei Calităti Umane, mai ales pentru Dragostea cu care şi-a purtat Datoriile către Familie, Profesie şi Destin! Acasă, minunăţii Preoti de la Biserica Sfantul Elefterie ,s-au rugat deja la Sâmbăta Morţilor pentru întreaga mea Familie de rude şi prieteni…şi Doamne, Pomelnicul meu e luuung…!
Dar eu vreau să o pomenesc pe Mama si aici,in spatiul virtual al internetului, care seamană cu cel al Cerului…infinit, nevăzut şi totuşi existent ! Cu mult drag voi atasa o scrisoare-poezie pe care Tata, Mircea Chiriac i-a dedicat-o la un moment dat Mamei…Pentru mine,copil crescut făra griji materiale, este emotionantă, mai ales strofa despre săracia din tinereţea lor…Bunul Dumnezeu să-i odihnească pe Părintii si Prietenii mei adormiti şi pe toţi ai Domniilor Voastre căci trebuie să ne pomenim morţii cu recunoştinţă şi iubire …aşa cum scria pe sarcofagul unui faraon egiptean ” POMENEŞTE-MĂ, ŞI VOI TRĂI „! Amin”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

scrisoare corina chiriac


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]