evzmonden.ro Web analytics

MESAJUL halucinant din partea unui “lider politic” a aruncat Internetul în aer: “Afară cu muzica rock din ţară”

MESAJUL halucinant din partea unui “lider politic” a aruncat Internetul în aer: “Afară cu muzica rock din ţară”
MESAJUL halucinant din partea unui "lider politic" a aruncat Internetul în aer: "Afară cu muzica rock din ţară"

După derapajul Ozanei Barabancea legat de tragedia din COLECTIV, un “politician” din Cluj spune că muzica rock împiedică dezvoltarea spirituală şi îi acuză pe artişti ca atrag tinerii în păcat
politician

Dan Tudor Finteușeanu, din Cluj, care spune că este membru fondator al Partidului Republica Liberă şi coordonează Comitetul Ortodox Liberal Naționalist Român şi a declanşat o adevărată furtună pe internet după ce a făcut propunerea ca muzica rock să fie scoasă în afara legii.

Într-un articol scris ca un pamflet pe cotidianzilnic.ro se spune că: “Încep să aud in ce în ce mai multe voci care răzbesc prin ecourile mass-mediei controlate cerând un lucru clar: afară cu muzica rock din țară! Nu pot decât să fiu de acord. Această muzică este factorul nr. 1 care ține înapoi dezvoltarea corectă spirituală și morală a tinerilor noștri”, spune Finteuşanu pe blogul sau, mesaj publicat pe “cotidianzilnic.ro”.

Autorul face însă referire la o petiţie halucinantă lansată pe “petiţiionline” la scurt timp după tragedia din Colectiv şi în care se cere “pedeapsa cu moartea pentru cei care ascultă muzică rock”. Mai mult de 2.000 de oameni au semnat petiţia în care se susţine că “Rock-ul promoveaza violenta si satanismul” şi că “din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucuresti”

Finteușeanu spune că nu este de acord cu pedeapsa cu moartea, dar că “rock-ul trebuie interzis la nivel constiuțional, să fie un efort concertat așa cum este cel de acum al fraților duhovnici pentru interzicerea căsătoriilor homosexuale”, un alt subiect controversat ce a generat vii dezbateri în România.

Sunt “înfieraţi” şi unii artişti, precum Delia, despre care spune “Nu poți să deschizi televizorul fără să o auzi pe Delia cântând „Da mamă, sunt beată!”. Ce spune de fapt – „Da mamă, este OK ca tinerii să cadă în păcatul alcoolismului!”, dar şi trupa Trooper, “o formație rock care aproape s-a lăsat de muzică și s-a apucat de politică”, se mai scrie in articolul lui Dan Tudor Finteușeanu, un nume care se pare că nici nu exita.

petitie online

Reacţii

“Domnul de mai jos trage un delir deosebit! Interzice muzica rock, are o nevastă dedicata si conduce un partid liberal-ortodox! Sic! Cum comenta cineva: ” e clar ca au băgat net la Balaceanca”! Si ca delirul sa fie complet, dilimache cu filari de lampă il admira pe Florin Chilian! Florine d’asta imi esti?”, a reacţionat Serban Huidu, pe Facebook.
Mai târziu, Huidu a revenit: “later edit: hait ca se pare ca mi-am luat-o! La o simpla cautare google omul cu “nevasta dedicata” nu apare! Oricum nu m-ar mira sa existe in realitate daca este doar o inventie-cinste cui l-a faurit! Nenea iancu ar fi mandru! Felicitari celor de la cotidianul-zilnic (sic!) si am ras dimineata asta cum nu am mai facut-o demult citind cum il chema pe magarul lui Benz: Otto! Bravo baieti!“.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]