evzmonden.ro Web analytics

Melania Trump îi calcă pe urme lui Michelle Obama. Acțiune de amploare la Casa Albă

Melania Trump îi calcă pe urme lui Michelle Obama. Acțiune de amploare la Casa Albă
Melania Trump îi calcă pe urme lui Michelle Obama. Acțiune de amploare la Casa Albă

Melania Trump a făcut vineri primii ei paşi în grădina de legume de la Casa Albă, preluând astfel o iniţiativă lansată de Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite, informează AFP, citată de Agerpres.

Purtând o cămaşă în carouri, jeanşi, bascheţi şi mănuşi de grădinărit roşii, soţia preşedintelui Donald Trump a recoltat şi a plantat, însoţită de o echipă de 10 băieţi şi fete, cu vârste cuprinse între 11 şi 12 ani.

Melania Trump a recoltat rucola, salată verde, ridichi, morcovi, napi şi spanac. “Mulţumesc că aţi venit să mă ajutaţi la recoltat”, a declarat ea, încurajându-i pe vizitatorii de o zi ai grădinii de legume de la Casa Albă, care poate fi văzută de turişti prin gardul ce înconjoară peluza din partea sudică a reşedinţei prezidenţiale din Washington.

Michelle Obama, care a demarat o campanie naţională de luptă împotriva obezităţii infantile, un pericol major de sănătate publică în Statele Unite, a instalat în această grădină, înainte de a părăsi Casa Albă, o stelă pe care a fost gravat următorul mesaj: “Grădina de legume a Casei Albe, creată în 2009 de prima doamnă Michelle Obama, în speranţa de a favoriza o ţară mai sigură pentru copiii noştri”.

Într-un comunicat publicat la scurt timp după vizita ei în grădina de legume, Melania Trump a lăudat această iniţiativă care “permite copiilor să înveţe, în aer liber, cât este de important să mâncăm produse bune pentru sănătate, descoperind în acelaşi timp Casa Albă şi bogata istorie a ei”.

Aceasta este prima grădină de legume amenajată la Casa Albă după “grădina victoriei”, ce a fost plantată de Eleanor Roosevelt în 1943.

Sursă foto: Melania Trump Twitter

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X