evzmonden.ro Web analytics

Mărturisiri impresinante făcute de Oana Roman: “Viața mea a fost o luptă”

Mărturisiri impresinante făcute de Oana Roman: “Viața mea a fost o luptă”
Mărturisiri impresinante făcute de Oana Roman: "Viața mea a fost o luptă"

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă în această perioadă. Din cauza unei rude apropiate,  fiica lui Petre Roman încearcă să își schimbe prioritățile.

Pe lângă mama și fiica ei, Oana trebuie să mai aibe grijă și de o rudă apropiată. “Am o rudă apropiată în stare gravă de sănătate și nu mă are decât pe mine sprijin. I-am explicat că trebuie să am grijă și de mama, să o duc la un consult și de Isabela, care e răcită de două săptămâni, trebuie să am grijă și de casă, să fac și cumpărături, să plătesc facturi, să vând o casă a unei rude până la sfârșitul lunii, căci sănătatea și viața ei depinde de asta…și încă multe altele”, a povestit pe blog Oana Roman.

Oana încearcă să rezolve problemele familiale: “Trece una și vin altele și uneori parcă nu se mai termină. De când mă știu, viața mea a fost o luptă pentru tot și toate și asta mi-a dat putere să lupt, dar m-a și obosit foarte tare. (…)Dar nu mă las și cum am mai spus , încerc să îmi fac priorități , încerc să iau lucrurile pe rând și să le descurc pas cu pas. Nu aștept minuni”, a conchis ea.

 

 

Tags: , ,

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]