evzmonden.ro Web analytics

Mărturia care schimbă TOTUL! Ce spune actrița Doinița Oancea despre relația Lorei cu fostul ei iubit

Mărturia care schimbă TOTUL! Ce spune actrița Doinița Oancea despre relația Lorei cu fostul ei iubit
Mărturia care schimbă TOTUL! Ce spune actrița Doinița Oancea despre relația Lorei cu fostul ei iubit

Doinița Oancea a vorbit într-o emisiune Tv despre cea mai bună prietenă a sa pe care o numea sora ei. Actrița a spus totul despre Lora, dar și despre relaţia cu Ionuţ Ghenea.

“Sunt împreună de mai mult de 8 luni. La momentul respectiv, nu-i plăcea să apară în faţa presei. Nu, timiditatea, nu este o caracteristică a lui. Cea mai bună perioadă, cea în care am stat eu cu mine, a fost cea în care eu am fost plecată la o emisiune TV, unde nu am avut telefon. Acolo mi-am consumat ce mai aveam neclar în sufletul meu. Asta a fost la începutul lunii februarie.

Am fost pusă într-o situaţie foarte grea, să trebuiască să dau explicaţii, să fiu atentă la ce spun. Eu sunt colerică, uneori extrem de agresivă şi trebuia să fiu atentă la ce spun. Acum, sunt aici, şi spun lucrurile cu zâmbetul pe buze. Fiecare e liber să spună ce vrea. Poate lucrurile erau mai uşoare dacă cineva îşi lua inima în dinţi şi îmi spunea anumite lucruri. M-am întrebat de multe ori. Noi nu am vorbit foarte multă vreme, dar din vară am început să vorbesc cu Dan Badea. Ne amuzăm pe subiect acum că e Ok. Eu cu Dan ne cunoaştem destul de bine.
Eu mă rog şi le rog pe toate femeile să nu se îndrăgostească/ să li se pună pata pe iubitul surorii/prietenei”, a spus Doiniţa Oancea la Kanal D.

”Dacă l-aș vedea nu i-aș spune nimic. Nu cred că mai avem nimic de discutat. Cred că aici se vede absolut tot. Rog pe toată lumea să ma scoată din orice declarație. Eu nu cred că sunt de opt luni împreună. Îmi doresc din suflet să ies din aceasta telenovelă care nu-mi aparține. Am avut aici rolul vieții mele. Nu consider că am fost victima nimănui, ci a unei situații. ”, a mai spus Doinița în cadrul emisiunii Wowbiz de la Kanal D.

doinita_oancea

Doiniţa a trecut cu bine peste această perioadă confuză din viața ei: “Acum nu mai simt nimic. Îmi place foarte mult că se asortează. Mi se pare o chestie foarte draguţă, de cuplu adevarat. Ea a spus de la început că îşi doreşte ca Ghenu s-o scoată la un suc. Eu cred că e foarte fericită acum. Felicitări! Nu m-a înveninat acea situaţie, dar m-a făcut să trăiesc o perioadă foarte confuză. Este cumplit pentru un om public pentru că toată lumea te vrea, te cere, să-ţi spui părerea şi te macină pentru că sunt nişte lucruri foarte intime”.

Sursă foto: Facebook


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]