evzmonden.ro Web analytics

Marius Moga, DE NERECUNOSCUT! Soția lui are toate motivele să sară în sus de bucurie

Marius Moga, DE NERECUNOSCUT! Soția lui are toate motivele să sară în sus de bucurie
Marius Moga, DE NERECUNOSCUT! Soția lui are toate motivele să sară în sus de bucurie

Bianca, soția sa ce i-a dăruit în urmă cu patru luni un copil, a dezvăluit că „Micul Mozart” este la fel de talentat în îngrijirea fetiței lui, Maria Elisabeta, ca atunci când compune hituri. Bianca și Marius Moga au un copil frumos și atât de cuminte încât, după cum spune tânăra mămică nici nu a fost nevoie să-și schimbe obiceiurile. Mai mult, ea a dezvăluit că din toamnă se întoarce la ProTV:


„Prietenii noștri sunt și prietenii Mariei. O adoră toată lumea și, de aceea, putem să o luăm cu noi peste tot și să menținem un oarecare echilibru între viața de familie și cea socială. Nu e greu să ai un bebeluș, e doar un rol nou, care trebuie îmbrățișat cu mult calm, multă seninătate și multă iubire. Dar trebuie să recunosc că suntem foarte norocoși și avem un copil deosebit de cuminte”. Cum se comporta Marius ca tata? „Marius e întocmai cum am visat să fie tatăl copilului meu! Responsabil, empatic și iubitor. Da, mă ajută cu absolut tot, dacă e nevoie. Știe să o adoarmă, să o calmeze și să o binedispună. Sunt norocoasă!”, adaugă ea.


FOTO: Marius Moga și BiancaÎn ceea ce privește botezul și nunta… totul pare să fie gata. „Ca în povești va fi cu siguranță, dacă avem prietenii și familia aproape. Da, am hotărât data, iar nașii sunt oameni de suflet, aleși deja”.


FOTO: Primele poze artistice cu Maria ElisabetaHoroscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]