evzmonden.ro Web analytics

Maria Ciobanu, AVERE din spectacolele de retragere

Maria Ciobanu, AVERE din spectacolele de retragere
Maria Ciobanu, AVERE din spectacolele de retragere

Iniţial, Maria Ciobanu urma să susţină doar două concerte de retragere, unul la Bucureşti şi altul la Craiova, dar iată că anunțul sau a atras și alte contracte. Din ultimele șase concerte se pare că celebra artistă va câștiga o avere, adică în jur 300.000 de euro, anunță click.ro.

”Ciocârlia muzicii populare româneşti”, Maria Ciobanu (78 de ani) a decis să pună punct carierei muzicale, după o viaţă dedicată scenei, nu înainte însă de a-şi lua adio de la fanii. “Lie, lie Ciocârlie, rămân a voastră Mărie” este titlul concertului ei de retragere, în care îi va avea alături şi pe copiii săi, Ionuţ, Camelia şi Liliana. După ce a anunţat că renunţă la cântat şi că se muta la fiica ei, Camelia, în America, îndrăgita interpretă de muzică populară a mai primit solicitări de spectacole. Încă unul în Capitală, pentru cei care n-au prins un loc în sală la primul, dar și la Rm. Vâlcea, pe 10 martie, apoi la Bacău, pe 14 martie şi la Iaşi, pe 15 martie.

Solista se bucură de o mare popularitate, iar viaţa ei a fost o adevărată telenovelă. Marea ei dragoste a fost regretatul solist de muzică populară Ion Dolănescu, deşi s-a despărţit de el cu tam-tam. Rodul iubirii lor este Ionuţ Dolănescu, care a moştenit talentul celebrilor săi părinţi. Din alte relaţii, Maria Ciobanu mai are două fiice. În prezent, este căsătorită cu Mircea Câmpeanu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]