evzmonden.ro Web analytics

Mama vitregă a Andreei Marin, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre ultimele clipe din viaţa lui Dan Marin: „Când am venit de la înmormântarea lui, am vrut să-l sun, să-l întreb unde e. Mi-a zâmbit, apoi şi-a dat ultima suflare!”

Mama vitregă a Andreei Marin,  mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre ultimele clipe din viaţa lui Dan Marin: „Când am venit de la înmormântarea lui, am vrut să-l sun, să-l întreb unde e. Mi-a zâmbit, apoi şi-a dat ultima suflare!”
Mama vitregă a Andreei Marin, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre ultimele clipe din viaţa lui Dan Marin: „Când am venit de la înmormântarea lui, am vrut să-l sun, să-l întreb unde e. Mi-a zâmbit, apoi şi-a dat ultima suflare!”

Mama vitregă a Andreei Marin a povestit acum câteva ore clipele cutremurătoare în care soţul ei, Dan Marin, tatăl „Zânei”, şi-a dat ultima suflare. Povestirile Renatei, văduva lui Dan Marin, sunt absolut cutremurătoare!
„Miercuri 2 martie la ora 23,30 soțul meu-sufletul meu pereche, jumătatea mea, dragostea vieții mele, a plecat pe aripi de îngeri. A luat cu el inima mea, lumina din ochi, veselia, bucuria și a lăsat în urmă o durere sfâșietoare. A plecat atât de fulgerător încât întoarsă de la înmormântare în casa noastră goală, un gând reflex mi-a venit in minte : să-l sun să vad unde e. Mult timp îl voi căuta prin casă, în locurile dragi nouă, prin somn pe perna de alături.

Am fost atât de fericiți, am trăit în 11 ani cât alții într-o întreagă viață. A fost bărbatul perfect: iubitor, atent, manierat, vesel, optimist, inteligent,cult,mărinimos, adora dansul,călătoriile și viața. Dumnezeu l-a iubit la fel de mult ca și mine, fiindcă i-a îndeplinit 2 mari dorințe: să se stingă în somn și în brațele femeii pe care a adorat-o. Împreună în pat uitându-ne la televizor, a întors capul către mine și a râs ( pentru ultima dată), a întors din nou fața către televizor, iar după câteva minute a lunecat în brațele mele adormit dar adormit pentru totdeauna, cu fața destinsă fără nici o grimasă. Nici eforturile mele nici ale medicilor de a-l resuscita nu l-au adus înapoi. Plecase pentru totdeauna către Dumnezeu fără chiar să știe.

tatal andreei si sotia 2
Astăzi, într-o zi splendidă, cu o durere imensă în suflet, împreună cu toți pe care i-a iubit, care l-au iubit și respectat l-am condus pe ultimul drum pe acest pământ. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi atât astăzi cât și în zilele premergătoare.
Mulțumesc deasemeni tuturor celor care mi-au trimis mesaje de condoleanțe .
Rămas bun dragostea mea, jumătatea sufletului meu! Călătorie plăcută și ușoară spre împărăția lui Dumnezeu! Te voi iubi mereu!”, a scris mama vitregă a Andreei pe contul ei de socializare.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]