evzmonden.ro Web analytics

Madalina Ghenea si Matei Stratan S-AU DESPARTIT ?! “Cea mai grea cale este sa fii de unul singur… “

Madalina Ghenea si Matei Stratan S-AU DESPARTIT ?! “Cea mai grea cale este sa fii de unul singur… “
Madalina Ghenea si Matei Stratan S-AU DESPARTIT ?! "Cea mai grea cale este sa fii de unul singur... "

Conform Cancan.ro, surse din anturajul lui Matei Stratan au dezvaluit ca Madalina Ghenea ar fi hotarat sa ia o pauza din relatia cu milionarul, asa ca a plecat o perioada in Italia pentru a medita asupra viitorului ei.

Desi Matei Stratan refuza sa recunoasca, reporterii cancan.ro au reusit sa gaseasca si alte semne ale separarii. In perioada care urmeaza, Matei si Madalina vor decide daca mai ajung in fata altarului.

Cuplul Madalina Ghenea si Matei Stratan este unul dintre cele mai indragite, sudate si frumoase cupluri din showbizul romanesc. Ca in orice relatie, exista si momente de cumpana, care trebuiesc traversate. Conform surselor, relatia celor doi nu mai este atat de intensa dupa ce au devenit parinti.

A fost o relatie agitata, fapt care a facut-o pe Madalina Ghenea sa isi lase fetita cu tatal ei, Matei Stratan si sa retraga pentru o perioada in Italia.  “Surprinzător, după naştere, flacăra pasiunii s-a stins un pic. Au apărut mici disensiuni, dar nimic grav”, au declarat surse din anturajul milionarului.

A urmat o perioada care a intarit ideea conform careia cei doi s-ar fi desparit, iar dovada perfecta este contul de Instagram al Madalinei Ghenea. Printre numeroase postari care sugereaza singuratatea si nostalgia, se numara ultimul mesaj urcat al superbei romance : “Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic”.

Milionarul a oferit prima declaratie pentru Cancan.ro . Matei Stratan a fost scurt si la obiect, refuzand sa tulbure mai mult apele: “Nu am avut neînţelegeri, ea a fost plecată în Italia, dar acum este acasă”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X