evzmonden.ro Web analytics

Mădălina Ghenea: “Am crezut că nu voi mai putea merge niciodată”

Mădălina Ghenea: “Am crezut că nu voi mai putea merge niciodată”
Mădălina Ghenea: "Am crezut că nu voi mai putea merge niciodată"

Mădălina Ghenea: “Am crezut că nu voi mai putea merge niciodată”! Întâmplare care se putea transforma într-o adevărată tragedie pentru Mădălina Ghenea. Actrița a căzut pe scări și le mulțumește admiratorilor săi că au fost aproape de ea în cele mai grele momente din viața ei. 

Celebra actriță a povestit prin ce scene cumplite a trecut, spunând că a avut o noapte îngrozitoare și că a simțit că era aproape să moară, potrivit click.ro.

Citește și: MARIUS TUCĂ, jignit în ultimul hal de o jurnalistă cunoscută: “E prost, pur și simplu”

“Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Sunt copleșită de asta. Aseară am alunecat și am căzut pe jumătate dintre treptele de la scară, rănindu-mi foarte tare spatele. A fost cea mai grea noapte din viața mea. Am crezut că nu voi mai merge niciodată. Muream de durere.

Cât de norocoși suntem pentru că putem sta pe propriile picioare? Am sărbătorit ieri primii pași ai fiicei mele … cât de minunat. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această lecție! Vă doresc sănătatea și pace!”, a scris proaspăta mămică care s-a retras din lumina reflectoarelor, pe Instagram.

Citește și: DESTĂINUIRI ȘOCANTE! Secrete nebănuite din trecutul unui OM CELEBRU: „M-am prostituat, am furat şi am profanat morminte”!

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]