evzmonden.ro Web analytics

Lucruri simple pe care BĂRBAȚII și FEMEILE le înțeleg DIFERIT

Lucruri simple pe care BĂRBAȚII și FEMEILE le înțeleg DIFERIT
Lucruri simple pe care BĂRBAȚII și FEMEILE le înțeleg DIFERIT

Bărbații și femeile văd lucrurile diferit. Să analizăm șapte fraze ale căror înțelesuri nu sunt la fel, în funcție de sex. Citește și amintește-ți că nu este vorba despre ceva corect sau greșit, ci doar vedem lucrurile diferit.

 

TREBUIE SĂ VORBIM

El. Pentru un bărbat, orice dialog înseamnă o problemă ce trebuie rezolvată. Așa că dacă ei aud această frază, atunci ceva merge prost, așa că devin tensionați.

Ea. Comunicarea pentru o femeie reprezintă un mod de a consolida relația cu partenerul ei. Astfel, o ocazie de a vorbi nu este necesar să aibă vreun scop, iar un refuz o va supăra.

 

NU MĂ ASCULȚI!

 El. Bărbații înțeleg o informație mai bine dacă se gândesc la ea în tăcere, deseori părând neatenți la ea, dar de fapt ascultând cu atenție.

Ea. O femeie deseori îți exprimă îngrijorarea prin mimică și exclamații, luând o discuție personal. Bărbații deseori nu înțeleg un astfel de comportament și pot deveni chiar mai nervoși.

 

HAI SĂ FACEM ASTA ÎMPREUNĂ!

El. Bărbații urăsc să își împărtășească victoriile și nu sunt prea buni în munca de echipă. Vor fi reticenți în ceea ce privește o astfel de propunere.

Ea. Cercetătorii spun că oxitocina face femeile să fie mai sociabile. Este important pentru ele să facă lucruri împreună pentru că astfel își dovedesc că nu sunt singure.

 

HAI SĂ FIM TĂCUȚI PENTRU O VREME.

El. Bărbații o spun rareori cu vreun subînțeles. De obicei, ei chiar au nevoie de liniște pentru a trece peste stres sau pentru a se gândi la o problemă.

Ea. Există o glumă despre o femeie care este tăcută, gândindu-se la o răzbunare față de soțul ei. Și asta este adevărat. Femeile deseori încearcă să manipuleze bărbații prin tăcerea lor, în timp ce partenerii lor pur și simplu nu le înțeleg comportamentul.

 

SĂ DISCUTĂM DESPRE ASTA MAI TÂRZIU.

El. Bărbații sunt cei mai răi la a-și reorienta atenția. “Mai târziu” este o expresie neutră pentru ei deoarece mintea lor ar putea fi ocupată cu altceva.

Ea. Numărul mai mare de sarcini în același timp este ceva comun pentru femei și ele pot trece de la o sarcină la alta înainte și înapoi cu ușurință. De aceea o sugestie de a discuta despre ceva “mai târziu” este ca o insultă pentru ele.

 

ESTE OK.

El. Bărbații sunt mai puțin emoționali și asta se reflectă și în vorbirea lor. Ei au mai puține epitete în vorbirea lor de zi cu zi și cuvinte precum “OK” și “bine” sunt normale pentru ei.

Ea. O femeie rostește aproximativ 20 000 de cuvinte pe zi, ceea ce este de 1,5 ori mai mult decât un bărbat. Pentru a exprima orice expresie, femeile folosesc cuvinte precum “extraordinar”, “uimitor” și așa mai departe, în timp ce “OK” poate fi perceput ca nepoliticos.

 

ASTA ESTE O TREABĂ DE BĂRBAȚI.

El. Când un bărbat spune că face o treabă de bărbați, el probabil nu găsește cuvintele potrivite pentru a o descrie sau cum deseori se întâmplă, este doar rușinat.

Ea. Ceva specific bărbătesc rareori primește o reacție pozitivă din partea unei femei. Mai întâi, partenerul ei nu va mai avea nevoie de echipa lui pentru o vreme, lucru ce este atât de important pentru o femeie; în al doilea rând, se crede despre bărbați că sunt poligami și deseori femeile cred că “o treabă de bărbați” înseamnă căutarea unei noi femei.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]