evzmonden.ro Web analytics

Lovitură pentru Mihaela Rădulescu. A fost amendată

Lovitură pentru Mihaela Rădulescu. A fost amendată
Lovitură pentru Mihaela Rădulescu. A fost amendată

În luna aprilie a acestui an, Mihaela Rădulescu a publicat pe blogul ei un text  în care critica modul în care se comportă comunitatea gay. Atunci, vedeta spunea că, din cauza drepturilor minorităţilor, inclusiv a celor sexuale, normalitatea pierde teren.

După ce revista Viva a încheiat colaborarea cu ea, în urma acestor ofense, Mihaela Rădulescu a fost amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a cu 3.000 de lei pentru ofensele făcute la adresa homosexualilor.

Diva de la Monaco cerea homosexualilor să nu se mai afișeze în public, deoarece sunt „anormali”.

“Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi ‘diferenţa’, faceţi-o cu eleganţă, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi în fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi, ci respectaţi şi voi drepturile copiiilor noştri de a creşte normal şi de a alege… drept”, a scris Mihaela la vremea respectivă.

Mihaela a vrut să-şi exprime liber opinia ca mamă de băiat. Jurata de la Românii au talent susţinea că nu are nimic cu homosexualii, dar nu i se pare corect ca aceştia să se comporte ostentativ în public. “Mi-ar placea sa intelegeti si voi ca ati putea castiga ceva mai mult respect si intelegere daca n-ati mai exagera, daca ati reduce din culorile tipatoare ale spectacolul public, daca v-ati comporta normal, astfel incat sa nu ne mai atrageti atentia asupra… ceea ce sunteti”, spune Mihaela Rădulescu.

Doc bun Doc 1

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X