evzmonden.ro Web analytics

LOVITURĂ PENTRU FANI. Cea mai sexy româncă spune că are „un DEZINTERES total” față de bărbați

LOVITURĂ PENTRU FANI. Cea mai sexy româncă spune că are „un DEZINTERES total” față de bărbați
LOVITURĂ PENTRU FANI. Cea mai sexy româncă spune că are „un DEZINTERES total” față de bărbați

După ce a trăit una dintre cele mai surprinzătoare și mediatizate iubiri din showbiz, alături de luptătorul MMA, Cristi Mitrea, Andreea Mantea a luat o hotătâre. Cel puțin o perioadă, bărbații nu mai au ce căuta în viața ei. Cea mai sexy mămică își petrece fiecare moment cu David, bebelușul ei de șase luni și se bucură din plin de ghidușiile micuțului. După multe tensiuni, atât în plan personal, cât și profesional, recent întoarsă la cârma emisiunii WOWBiz, alături de Mădălin Ionescu, și unde toată lumea s-a bucurat să o revadă, Mantea pare să fie mai mult decât mulțumită. Într-un interviu pentru EVZ, vedeta Kanal D a vorbit despre momentele speciale alături de fiul său, dar și despre cum a ajuns să glumească pe seama Iuliei Albu în emisiune:– EVZ: David a văzut pentru prima dată zapadă. Cum a reacționat?

– Andreea Mantea: – Când a văzut că ninge a rămas surprins, nu înțelegea, se încrunta și ridica sprânceana la fel ca mine. Am ieșit ca să vadă zăpada, însă când a văzut totul alb nu știu dacă i-a convenit. Am vrut să îi pun zăpadă în mânuță, dar a scos un țipăt cât pentru toată iarna.

– Ce joc îi place cel mai mult? Se supără când îl lași singur?

– Cel mai mult îi place ca el să fie în premergător și să ne jucăm de-a prinselea. Mă surprinde că acest copil râde din orice și se distrează copios. Da, plânge foarte tare atunci când vede că plec de lângă el; când nu sunt acasă se află în grija mamei mele. De curând am găsit o strategie: când sunt pe punctul de a pleca, îi distragem atenția cu desene animate. Dacă David observă că am pe mine alte haine decât cele pe care le port în casă, se prinde că urmează să plec de lângă el și mă fixează cu privirea, nu mă scapă din ochi.

– În emisiune, i-ai arătat Iuliei Albu un făcăleț cu pietricele. De unde ți-a venit ideea?

– Acest „făcăleț” l-am mai adus în emisiune, în trecut. Pe atunci o „amenințam” pe Iulia cu el pentru că era prea critică la adresa ținutelor vestimentare ale vedetelor. Iulia mi-a atras atenția că nu o pot amenința cu un facăleț care nu are nicio pietricică pe el, așa că acum am venit cu unul bine echipat cu pietricele.

– Ai avut o experiență neplăcută în dragoste. Mai ai încredere în bărbați? Dar în dragoste la prima vedere?

– În acest moment toată atenția mi-o canalizez asupra fiului meu. Sunt foarte multe lucruri pe care refuz să le fac pentru că-mi doresc să stau foarte mult timp cu David. Este un dezinteres total față de orice bărbat în acest moment. Nu știu dacă vine din lipsă de încredere sau pentru că vreau să petrec mult timp cu fiul meu. Dragostea la prima vedere am trăit-o și cu siguranță există, cred în ea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]