evzmonden.ro Web analytics

Lora: “Mi-aș dori din toată inima să nu îngroș rândurile mamelor care trebuie să-și crească…”

Lora: “Mi-aș dori din toată inima să nu îngroș rândurile mamelor care trebuie să-și crească…”
Lora: "Mi-aș dori din toată inima să nu îngroș rândurile mamelor care trebuie să-și crească…”

Deşi isi doreste foarte mult să îşi împlinească un mare vis, acela de a avea un copil, Lora nu vrea cu niciun chip să îngroașe rândurile femeilor care își cresc singure micuții.

Lora a fost invitată într-o emisiune matinală de la Antena Stars unde a spus că vrea să devină mamă, dar nu îți dorește să își crească singură copilul.

“Îmi doresc de foarte mult timp. E important să crească (n.r. copilul) într-un mediu sănătos. Unde e iubire foarte multă, unde este înțelegere, unde cuplul este foarte unit. Pentru că vreau să aibă un exemplu bun. Mi-aș dori din toată inima să nu îngroș rândurile mamelor care trebuie să-și crească…”, a spus Lora.

 Lora a vorbit și despre lucrurile care o fac fericită.

“Ce mă face fericită? De fiecare dată când mi se întâmplă ceva frumos din punct de vedere profesional, din punct de vedere personal, când primesc o veste bună de la prieten apropiat, când sunt în studio și doar eu și 3 persoane știm ce piesă minunate scoatem. Iubirea pentru cea ce fac, iubirea pentru oamenii buni. De câte ori descopăr pe cineva special mă bucur ca un copil în dimineața de Crăciun. Sunt înconjurată de foarte mulți oameni care au câte o super putere și mă simt așa, ca în X-Men”, a mai spus ea, anunţă libertatea.ro.

Tags:
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]