evzmonden.ro Web analytics

Lora, mai sinceră ca niciodată! Uite ce spune cântăreaţa

Lora, mai sinceră ca niciodată! Uite ce spune cântăreaţa
Lora, mai sinceră ca niciodată! Uite ce spune cântăreaţa

Cântăreaţa Lora a fost mai sinceră ca niciodată. Ea a mărturisit într-o emisiune Tv de la Antena Stars ce planuri are pentru acet an. Lora are o viaţă foarte încărcată. Chiar dacă agenda este plină, blonda a mărturisit că îşi doreşte un copil.

“Îmi doresc un album nou. Îmi doresc să îmi achit creditul. Asta mi se pare amuzant – că lumea crede că suntem milionari în euro sau că avem sute de mii de euro puse undeva. Cam ce se câștigă la concerte se reinvestește în imagine, în videoclipuri din ce în ce mai scumpe… Eu valorez mai mult decât contul meu bancar. Vreau să-i cumpăr mamei o casă. E greu pentru toată lumea și toate grijile astea mă țin ancorată așa în realitate”, a spus cântăreața.

 “Îmi doresc un copil. Toată lumea îmi prezice că va fi băiat primul meu copil. O să-l cheme Mihai-Alexandru. Mihai pentru că întotdeauna am simțit că am o legătură specială cu numele acesta. Mama este Mihaela. Am avut un frățior care a murit. Un frățior mai mare care a murit. Eu ar fi trebuit să fiu mijlocia. Și numele lui era Mihai. Și întotdeauna am crezut că sunt sub tutela arhanghelului Mihail. M-am simțit protejată de oricine avea numele Mihai”, a adăugat Lora.

lora

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]