evzmonden.ro Web analytics

Lidia Buble vorbește despre viitorul copil. Nu vrea să apară prea curând!

Lidia Buble vorbește despre viitorul copil. Nu vrea să apară prea curând!
Lidia Buble vorbește despre viitorul copil. Nu vrea să apară prea curând!

Cu toate că a luat cu asalt topurile muzicale, Lidia Buble a rămas un artist cu picioarele pe pământ. Se gândește la familie, la bani și e mereu atentă cu sumele pe care le cheltuiește

Își trăiește povestea de dragoste, cu Răzvan Simion, în liniște. Merge la biserică ori de câte ori poate și știe deja cum o să fie ca mamă, pentru că a luat în calcul și această ipostază.

A lucrat ca bonă

Lidia a fost mereu o fire independentă și puțini sunt cei care știu că primele job uri pe care le-a avut au fost de bonă și de asistent manager pentru o firmă de mașini. „Mi-a plăcut mereu să îmi câștig banii singură. Când am venit din Deva în București, până să îmi lansez cariera muzicală, am lucrat ca bonă. Apoi, am fost asistent manager de vânzări. Eu sunt o fire atentă, moștenesc asta de la mama și mereu am bani pe care îi economisesc”, spune artista.

Adi Sînă a fost impresionat de timbrul ei

Cariera în muzică a început- o cu ajutorul unei prietene care a dus-o la studioul lui Sînă. ,,Nu eram pregătită pentru asta. Laura, o prietenă foarte bună de a mea, m-a dus la studioul lui Adi. Din vorbă în vorbă, m-a întrebat dacă știu să cânt. Vă spun, sincer, că nu mai cântasem în altă parte în afară de corul bisericii. Când m-a auzit a spus că are o piesă pentru mine și așa a apărut primul meu hit „Noi simțim la fel, gândim la fel”. Totuși, în prezent, nu mi-ar fi frică fără ajutor, cred că am multe de spus în muzică”, își amintește ea.

Merge la biserică mereu

Lidia provine dintr-o familie foarte credincioasă, iar obicieurile și le-a păstrat. „Merg la biserică ori de câte ori am ocazia. În weekend-uri e mai greu pentru că am multe concerte, dar să știți că încerc să respect această tradiție de familie. Ultima oară am fost de Paște”.

Lidia Buble a recunoscut că își dorește să își întemeieze o familie. „E adevărat că îmi doresc asta, cred că orice femeie vrea asta. Totuși, nu în viitorul apropiat. Mie îmi place, încă, să copilăresc. Cât despre o viitoare carieră muzicală a micuțului, greu de spus. Îl sau o voi da la cât mai multe activități ca să își aleagă propriul drum”, spune aceasta.Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]