evzmonden.ro Web analytics

Kate Moss, accident serios la schi în Alpii din Elveția

Kate Moss, accident serios la schi în Alpii din Elveția
Kate Moss, accident serios la schi în Alpii din Elveția

Model englez Kate Moss s-a accidentat destul de serios la picior, în recenta vacanţă petrecută în Elveţia.  În acest moment, fotomodelul se recuperează.

Pe 18 februarie, pe versantul din munţii Alpi, Elveția, a fost surprinsă de un obstacol inopinant în vaţa blondei. Inevitabilul s-a produs și a suferit o ruptură de ligamente la genunchi. Kate a fost nevoită să renunțe la câteva contracte.

Potrivit contactmusic.com, Kate Moss a fost văzută sâmbătă, în Londra, şchiopătând şi purtând cârje şi un bandaj de imobilizare la piciorul drept.

Kate Moss a fost modelul marelui designer John Galliano. Frumosa a defilat pe podiumul de prezentare alaturi de nume mari precum Linda Evanghelista, Naomi Campbell, Lily Cole si Gisele Bundchen.

Mai mult, Moss are o statuie personala facuta de Mark Quinn care spune ca Moss “este fata ideala in  cosmetica si moda”. Lucrarea a costat 2.8 milioane de dolari, are un metru si 50 de centimetri inaltime, este din aur, are 50 de kilograme si este inspirata din statuuile Egiptului antic şi este expusa la Muzeul Britanic.

In prezent, Kate locuieste cu fiica ei Lila in St. John’s wood, Londra. Tabloidele si ziarele au scris ca are o relatie cu chitaristul formatiei ” The Kills “, Jamie Hince, cu care are o relatie intima din data de 26 martie 2008 a scris celebra revista The Sun de care a se separase in iulie 2008, dar acum sunt din nou impreuna, citat de cinemarx.ro.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]