evzmonden.ro Web analytics

Jean Claude Van Damme caută casă de vacanţă în România

Jean Claude Van Damme caută casă de vacanţă în România
Jean Claude Van Damme caută casă de vacanţă în România

Jean Claude Van Damme s-a îndrăgostit de Bâlea Lac, unde filmează un spot publicitar. Actorul de 55 de ani a revenit în România pentru a filma o nouă reclamă, iar de miercuri echipa se află la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş. Jean Claude Van Damme filmează şi cu câţiva câini din rasa Husky şi a avut timp să şi viziteze câteva locuri din zonă, printre care biserica de gheaţă. Atât de mult i-a plăcut zona, încât s-a interesat dacă poate găsi aici o casă sau o cabană de cumpărat ca să vină să se relaxeze când are timp, a scris click.ro. Unul dintre producătorii reclamei este Alex Cseh, fiul regretatului cascador Szobi Cseh.

“Van Damme este super băiat, un profesionist fără fiţe de vedetă. Ne înţelegem de minune cu el, este foarte deschis la propunerile noastre. Mai avem câteva zile de filmare însă el vrea să mai rămână ca să se relaxexe pentru că îi plac foarte mult locurile”, a dezvăluit Alex Cech, care a fost producător pentru mai multe telenovele româneşti difuzate Acasă.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]