evzmonden.ro Web analytics

Iulia Albu, mărturisiri despre relaţia cu Cristi Borcea: „Într-adevar, a existat ceva acolo , dar…!”

Iulia Albu, mărturisiri despre relaţia cu Cristi Borcea: „Într-adevar, a existat ceva acolo , dar…!”
Iulia Albu, mărturisiri despre relaţia cu Cristi Borcea: "Într-adevar, a existat ceva acolo , dar...!"

S-a speculat că Iulia Albu a avut o relaţie cu Cristi Borcea, iar fashion-editorul a vorbit pentru prima data despre presupusa idilă cu fostul  finanţator de la Dinamo.

Toată lumea ştie că Mihaela si Cristi Borcea au botezat colilul fashion-editorul, dar nimeni nu ştie că fostul acţionar de la Dinamo şi-a fi dorit mai mult de la Iulia Albu. Ea a dezvaluit ca a existat ceva, dar nu vrea sa intre în detalii.

Mihaela si Cristi, nasi de cununie pentru Mihai si Iulia Albu

Mihaela si Cristi, nasi de cununie pentru Mihai si Iulia Albu

„Eu prefer sa nu vorbesc de acest subiect. Evident ca au existat niste lucruri care m-au facut pe mine sa ma distantez de ei. Totusi, spre norocul meu, am avut si alta pereche de nasi, asa ca Mikaela are niste parinti spirituali. Cristi si Mihaela au fost clientii tatalui meu de foarte mult timp si erau prieteni comuni pentru mine si Mihai. Intr-adevar, a existat ceva acolo, dar nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu imi place. Au fost niste lucruri care in mod cert s-au intamplat. Mie imi plac alt tip de barbati, culti, eleganti. Eu cred ca tine de verticalitatea fiecaruia sa intrerupa anumite legaturi atunci cand lucrurile depasesc o anumita granita. Au existat niste lucruri care m-au indepartat foarte mult de ei, si de el si de Mihaela. Oricum, e bine ca si-au dorit altele.”, a spus Iulia Albu despre presupusa relatie cu nasul Cristi Borcea, anunţă kanald.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]