evzmonden.ro Web analytics

Interviu EXCLUSIV cu Răzvan Ciobanu! „Mihaela Rădulescu a rămas «cramponată» într-o imagine artificială”

Interviu EXCLUSIV cu Răzvan Ciobanu! „Mihaela Rădulescu a rămas «cramponată» într-o imagine artificială”
Interviu EXCLUSIV cu Răzvan Ciobanu! „Mihaela Rădulescu a rămas «cramponată» într-o imagine artificială”

Despre experienţa tumultoasă de viaţă a lui Răzvan Ciobanu a curs multă cerneală, iar juratul concursului „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, a fost întotdeauna plin de surprize. De câţiva ani lucrurile au intrat pe un făgaş normal: a slăbit zeci de kilograme, iar în viaţa sentimentală, pe care nu a încercat niciodată s-o ascundă, este de trei ani alături de acelaşi iubit.

– EVZ: Cum vă înţelegeţi în juriul „Bravo, ai stil!”? Aţi ajuns şi la controverse?

– Răzvan Ciobanu: Suntem destul de diferiţi şi avem opinii ferme, însă asta nu ne opreşte să fim şi o echipă unită şi să funcţionăm perfect împreună. Mă înţeleg perfect cu toţi cei implicaţi în proiectul „Bravo, ai stil!”. Cu Raluca Bădulescu am o relaţie de prietenie de vreo 10-15 ani, pe Maurice Munteanu îl ştiu, de asemenea, de mulţi ani şi de Iulia Albu mă leagă amintiri frumoase

– Care sunt punctele forte ale concurentelor din noua ediţie?

– Cred că fiecare concurentă are atuurile sale, sunt destul de diferite şi rolul nostru este de a le face să se lase la „vedere”, să le cunoaştem aşa cum sunt ele. Nu vreau să dezvolt subiectul pentru fiecare fată în parte pentru că nu aş vrea să li se „urce la cap”

– Ai lucrat cu aproape toate vedetele de top din România. Care au fost cele mai reticenţe la schimbările propuse de ţine?

– Am avut norocul şi privilegiul să lucrez cu oameni care au crezut necondiţionat în munca mea. Nu aş putea vorbi despre „reticenţe”, nici nu aş avea cum, mi-am selectat atent clienţii. Conflictele sau disputele în ceea ce priveşte „look-ul” unei celebrităţi intervin atunci când cel/ cea în cauză nu au habar despre această identitate vestimentară despre care vorbesc. Ştiu că sună bizar, dar nu îmi amintesc să fi lucrat dificil cu vreo „vedetă” anume. Atuul meu, la care ţin, este că nu am lucrat niciodată „gratis”, cu absolut nici o vedetă.

Duelul vestimentar dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin este de notorietate

– Din punctul tău de vedere care este mai avantajată de creaţiile pe care le poartă şi ce recomandări le-ai face?

– Dacă până acum aş fi mizat oarecum pe Mihaela, în ultima perioa, da, balanţa se înclină mult în favoarea Andreei Marin. Mihaela Rădulescu a intrat cumva într-un tipar care s-a demodat şi perimat. Nu mai încearcă nimic nou, a rămas „cramponată” într- o imagine de femeie fatală, deloc actuală, artificială şi care strigă „sunt cea mai sexy”! Nu vreau să fac recomandări, însă dacă îşi doresc opinia mea, ştiu unde să mă găsească. Dar Andreea Marin a tras lozul câştigător de data aceasta… poate că era şi timpul.

În luptă permanentă cu frigiderul

– Ai slăbit zeci de kilograme printr-un regim alimentar dur şi controversat. Cum reuşeşti să-ţi păstrezi silueta?

– Să nu uităm că acest regim „controversat” nu l-am ţinut de capul meu, singur, acasă! Primul pas când vrei să dai jos kg, este să mergi la un medic specialist şi să faci ce-ţi spune omul acela! Acesta ar fi primul sfat pe care l-aş da. Îmi păstrez greutatea cu mare efort, practic sunt în dietă de când m-am apucat să slăbesc. Este o luptă permanentă cu frigiderul, acum am pus câteva kg, dar mă voi reorganiza urgent! Este important de ştiut: după ce ai fost obez, ai slăbit cu ajutorul unei diete, nu ai să mai poţi niciodată să mănânci ca un „om normal”! Dacă nu eşti pregătit să ţii dietă tot restul vieţii, atunci nu te apucă de dietă. Rezolvă problema prin intervenţie chirurgicală.

– Nu te-ai ferit de intervenţii estetice. Te gândeşti să-ţi mai faci şi alte îmbunătăţiri?

– Am constatat că toate intervenţiile pe care mi le-aş fi făcut, ar fi fost un mod inconştient de a-mi nega/ascunde obezitatea. Din momentul în care am slăbit, nici că m-am mai gândit să schimb ceva. Sigur, m-am gândit la înlăturarea excesului de piele, dar nu sunt sificient de curajos pentru asta. Aşa că slăbitul stimulează respectul de sine şi este posibil să constaţi cât de frumos eşti şi să nu-ţi mai doreşti să-ţi tai nasul, să-ţi umpli pomeţii, buzele etc…

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]