evzmonden.ro Web analytics

INNA îi pune pe critici la punct! „Eu știu bine cine sunt!”

INNA îi pune pe critici la punct! „Eu știu bine cine sunt!”
INNA îi pune pe critici la punct! „Eu știu bine cine sunt!”

Inna este cântăreața noastră cu cel mai mare succes internațional şi, fără exagerare, umple stadioane în străinătate. Cariera ei s-a dezvoltat însă mai puţin în România, unde de multe ori a primit critici pentru interpretările sale

La 29 de ani, Inna îşi doreşte să demonstreze şi în ţară că este o artistă a cărei valoare nu poate fi contestată. Cum poate face acest lucru mai bine decât în primul său proiect în televiziune, acela de membru al juriului unei emisiuni ce se anunţă de succes: Vocea României Junior. Prezenţa sa în show-ul de talente pentru copii de la Pro TV ascunde şi un secret. Casa de producţie a artistei pregăteşte un proiect muzical pentru cei mici.

A acceptat pentru prima oară un contract la TV

Inna a ales să vorbească, în exclusivitate cu EVZ Monden, şi despre cum a afectat-o notorietatea de dincolo de graniţele ţării sale: „Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Mă bucur de locuri frumoase, oameni minunaţi, fani, profesionişti din industria muzicală din întreagă lume. Uneori este delicat să fiu mereu în atenţia publicului cu orice fac, însă am învăţat că este parte din meseria mea şi nu mă mai las afectată. Eu ştiu bine cine sunt, ce îmi doresc să ofer oamenilor: iubire prin muzica mea, prin ceea ce sunt”, ne-a mărturisit artista de talie mondială. „Aşa este şi acum la Vocea României Junior, primul proiect de televiziune în care sunt implicată şi care îmi place foarte mult. Simt că le pot oferi copiilor din echipa INNA câte ceva din experienţa mea, din lucrurile pe care le-am învăţat, că le pot da sfaturi”, a mai adăugat Inna.

Tags:

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]