evzmonden.ro Web analytics

Incredibil! Ellie White si-a amanat nunta: „Pe Doru meu îl apucase dorul de ducă!”

Incredibil! Ellie White si-a amanat nunta: „Pe Doru meu îl apucase dorul de ducă!”
Incredibil! Ellie White si-a amanat nunta: „Pe Doru meu îl apucase dorul de ducă!”

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, îndrăgita prezentatoare Mirela Vaida nu va ocoli nici in urmatoare emisiune 2k1, de sambata, întrebările indiscrete, iar răspunsurile oferite vor stârni numeroase hohote de râs în platoul „2k1”.

Spre exemplu, la întrebarea: „Foarte multe cupluri tărăgănează până să ajungă la altar împreună. Voi aţi avut motive serioase să amânaţi momentul nunţii?”, Ellie White va răspunde: „La un moment dat, în cei 9 ani şi jumătate de relaţie, am zis <<după ce se naşte Mihăiţă şi îi facem botezul, facem şi nunta!>>. Am programat tot, locaţie, invitaţi şi când se apropia ziua, pe Doru meu dor îl apucase dorul de ducă! A zis că trebuie să facem nunta perfectă şi n-avem cum acum… I-am zis: <<Nu este nicio problemă, dar eu mai fac nuntă cu tine doar dacă în ziua nunţii îmi aduci rochia de mireasă, oricare ar fi aia şi îmi zici <<grăbeşte-te, că la ora cutare ne aşteaptă popa la biserică>>!”, va dezvălui artista, care va mai completa amuzată: „Cred că tot pregăteşte de atunci momentul!”.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii. Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X