evzmonden.ro Web analytics

Finala X FACTOR. Fanii au votat: ADINA RĂDUCAN A CÂȘTIGAT COMPETIȚIA LA NUMAI 16 ANI

Finala X FACTOR.  Fanii au votat: ADINA RĂDUCAN A CÂȘTIGAT COMPETIȚIA LA NUMAI 16 ANI
Finala X FACTOR. Fanii au votat: ADINA RĂDUCAN A CÂȘTIGAT COMPETIȚIA LA NUMAI 16 ANI

UPDATE. Câștigătoarea X Factor 2014 este ADINA RĂDUCAN. Pentru prima dată, dupa patru sezoane, X Factor aparține unei voci feminine. Victoria Adinei Răducan, de numai 16 ani, nu a fost însă pe placul multor fani ai emisiunii. Multe comentarii  au contestat voturile. „Desi e din Buzau ca mine sincer nu merita, Alexadra era cu multtt peste ea”, „Alexandra Crisan e o voce adevarata”, „In nici un caz….nimic personal, dar nu merita. Au fost altii in tot concursul care au cantat muuuuuult mai bine…”, sunt doar câteva comentarii. adina

La 16 ani, Adina Răducan este -a doua cea mai tânără câștigătoare X Factor dupa ce orădeanca Andreea Tóth, de 15 ani, a câştigat, duminică seară, cel mai recent sezon al emisiunii X Factor Ungaria.

Alexandra Crișan, eleva lui Ștefan Bănică, a fost cea de-a doua voce feminină ajunsa la marea confruntare. Ea a cântat „Someoane like you”, melodia interpretată de Adele. „Fără supărare, pentru mine marea câștigătoare X Factor este Alexandra, cu timbrul ei inconfundabil”, a spus Ștefan Bănică, după aflarea rezultatului final.

De;i a avut doi concurenți în finală, italianul Alessio Paddeu și trupa 69, Delia a pierdut la voturi și a rămas fără niciunul. Mare confruntare s-a dat între  Brenciu și Bănică.

UPDATE. Primul concurent salvat de public, Alexandra Crișan. „Ștefan este un  mentor multumit”, a comentat Dani. Acum se vor înfrunta Ștefan Bănică și Brenciu.

A doua concurentă care merge în fianlă este Adina Răducan. Delia rămâne fără niciun concurent în finală, deși a intrat cu doi. „Este cea mai dură finală, din cele patru”, subliniază Dani.

UPDATE. Primul concurent ce părăsește scena X Factor, Alessio. Delia îl îmbrățișează. Alessio a avut un traseu zbuciumat la X Factor. Desemnat de Ștefan Bănică să părăsească concursul, concurentul a fost salvat de Delia. Despre Bănică, italianul a spus că este „dur”. „Obiectivul meu a fost să ajung în finală”, a spus Alessio Paddeu. Concurentul a cântat pentru ultima oară pe scena X Factor melodia Addagio și si-a luat la revedere salutând publicul. Alessio a cântat ca niciodată. Delia a izbucnit în lacrimi semn că miza pe concurentul italian. Ștefan Bănică a încercat să se scuze. Alessio, mi s-a părut că nu știi că pierzi. Acum mi-ai șters această impresie și a câștigat respectul meu. Delia a intervenit și i-a spus lui Ștefan: „E un pic cam târziu, nu crezi?”.

UPDATE. Mișcare inspirată a lui Horia Brenciu. “Colindul gutuii din geam”, pe versurile lui Adrian Paunescu, cântat de Adina Răducan în cea de-a doua zi de Crăciun a fost o reală emoți. Jurații X Factor nu au mai putut spune decât cuvinte de laudă pentru vocea cristalină a tinerei de 16 ani. Sala a aplaudat în picioare.

UPDATE. Pentru showmanul Brenciu, finala e plină de emoție deoarece în sala se află familia sa. Soția sa, Alice, fatele sale, dar și tatăl au veni la finală. „Lucrurile sunt destul de previzibile…  Va câştiga o fată frumoasă de 16 ani, pe nume Adina Răducan  Totul depinde strict de public şi de gusturile lui!”, declară Horia, care acum îşi joacă ultima carte pe micuţa Adina. Horia Brenciu a ales melodia Mi-e dor de tine a Mălinei Olinescu, un omagiu adus unei artiste plecată prea devreme dintre noi. Horia a fost cu ochii în lacrimi și nu a mai putut termina melodia din cauza că a fost gâtuit de emoție. Adina Răducan a terminat singură melodia și l-a îmbrățișat pe artist. adina

S-a dat startul pentru titlul X Factor. Primul care a intrat pe scenă, alături de antrenoarea sa, Delia, este Alessio Paddeu. Tânărul italian a interpretat o melodie a cântăreței Gianna Nannini și a primit aplauzele antrenorilor.
Emoţiile sunt mai mari ca niciodată atât pentru cei patru finalişti ai super show-ului, cât şi pentru telespectatori, care au ocazia să îşi voteze preferatul, desemnându-l astfel câştigătorul celui de-al patrulea sezon al super show-ului, dar şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. alessio

Delia se poate considera un mentor fericit, pentru că este singura norocoasă din concurs care și-a văzut ambii semifinaliști duși de votul publicului direct în finală. „Nu aş vrea să mai fiu modestă. Mi se pare normal că eu sunt singura cu doi concurenţi, Alessio Paddeu şi Trupa 69! Sunt prima care a reuşit performanţa de a ajunge cu o trupă în finală şi, de ce nu, aş putea să câştig chiar cu ei şi să scriu încă o dată istoria”. Un moment emoționan: Alessio a interpretat foarte bine piesa lui Marius Țeicu, interpretată în original de Aurelian Andreescu, Oameni.

Rock-starul Bănică îşi trimite şi el în marea bătălie marea finalistă, Alexandra Crişan. Alexandra are cele mai multe like-uri pe Facebook. Ea a interpretat „Mai frumoasă”, un omagiu adus Laurei Stoica și l-a emoționat pe Bănică. Cadoul dat de Bănică elevei sale Alexandra a fost o colecție de melodii noi, printre care și cea pe care ei au interpretat-o împreună pe scenă, „Strânge-mă în brațe”. “Mi-e foarte drag să cânt cu ea!”, a spus Bănică. „Strânge-mă în brațe” a mai fost cântat în duet cu Nico.

Adina Răducan, Alexandra Crişan, Alessio Paddeu şi Trupa 69 sunt cei patru finalişti care luptă pentru titlul X Factor, dar şi pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Au demonstrat că merită un loc în marea finală, însă doar unul poate ieși învingător, iar publicul va fi cel care va decide. Emoțiile sunt mari, iar show-ul difuzat vinerea aceasta se anunță a fi senzațional. Pe scena X Factor a sus’inut un super recital Corul Madrigal.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Oricine nu a fost in sala isi poate da cu presupusul ca Alexandra a fost mai buna din cap in coada,piesa lui whitney Houston,ptr cine a ascultat-o macar odata a fost interpretata de-a dreptul hilar si n-are nici o legatura cu originalul,nici un juriu din lumea asta n-ar fi hotarat ca cineva sa castige un concurs cu asa ceva.Cateodata mi-e scarba de romanismele noastre si inventam fel de fel de scuze ca sa acoperim ce era de fapt evident,cu Adina(ea e nevinovata nu are nimeni ce sa-i reproseze) daca ar fi concurat si Adele in persoana nu ar fi castigat finala respectiva

  • ba fratilor, propun ca X factor sa nu mai existe . e o porcarie din cap pana in picioare….. ce fac acele voci bune care au concurat ? se duc acasa ? ce naiba se intampla cu juriul ? ce dracu …ce fel au votat romanii ? eu nu cred o iota in acel vot de c….t ! ( adolescenta care a castigat nu are nici o vina micuta ) nu cred ca publicul care a mai ramas treaz la ora aceia din noapte a trecut de la o extrema la alta !………..incredibil

[wysija_form id="7"]