evzmonden.ro Web analytics

În șapte luni de sarcină, Anca Serea nu s-a îngrășat

În șapte luni de sarcină, Anca Serea nu s-a îngrășat
În șapte luni de sarcină, Anca Serea nu s-a îngrășat

Anca Serea (35 de ani) este fericită că va fi mamă pentru a cincea oară. Ca și la celelalte sarcini, bruneta preferat discreția. Însărcinată în 7 luni, vedeta TV se simte bine și arată excelent.

Anca Serea a incearcat sa explice ce s-a intamplat de ce nu a luat in greutate si nu s-a ingrasat cu cea de-a 5-a sarcina.

„Habar nu am care e cauza. Probabil, asa sunt eu construita. Cand am fost insarcinata cu Ava, fiica mea, am luat in greutate 7 kilograme si nu am fost in pericol. Cu bebelusul de acum lucrurile merg foarte bine. La ultima ecografie bebe avea deja 1, 300 de kilograme, o greutate normala. De fapt, niciunul dintre copiii mei nu a fost nascut prematur sau sub greutate. David a avut 4.450 de kilograme, la nastere, Sara 3, 800 kilograme, Noah 3,600 de kilograme, iar Ava, mezina, 3, 300 kilograme. Nasc copii sanatosi, dar nu ma ingras! Asta sunt, ce sa fac?! Burtica mea se pozitioneaza cumva in fata, iar daca ma privesti de la spate nici n-ai zice ca sunt insarcinata. Nu mi-am schimbat nici garderoba. Port aceeasi pereche de blugi si aceleasi rochite ca atunci cand nu eram insarcinata”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.
Anca


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]