evzmonden.ro Web analytics

Imaginile care îi dau de gol. Vica și Bote formează un cuplu… de adolescenți

Imaginile care îi dau de gol. Vica și Bote formează un cuplu… de adolescenți
Imaginile care îi dau de gol. Vica și Bote formează un cuplu… de adolescenți

Când la sfârșitul anului trecut, Vica Blochina și Cătălin Botezatu au fost surprinși sărutându-se, jurnaliștii au crezut că vedetele, intrate într-un con de umbră, fac orice pentru a atrage atenția.  Se pare însă că nu a fost asta, iar noul cuplu a regidivat. Cei doi au fost surprinși de paparații de la  WOWbiz în ipostaze tandre într-un centru comercial din Capitală. Nu mai e niciun dubiu. Cum l-a văzut pe designer, frumoasa lituaniancă i-a sărit în brațele și l-a sărutat! Il îmbrățișează, apoi, preț de cateva secunde, după care se alintă și îl sărută timid pe obraz.

După ce au terminat cumparaturile, cei doi au părăsit incinta și au plecat, împreună, spre casă, cu… mașina lui Bote. Ca un adevărat gentleman, designerul i-a deschis portiera frumoasei blonde, apoi a pus cumparaturile în portbagaj, si au plecat.

Recent, Vica spunea că între ea și Cătălin există o relație frumoasă de prietenie. “Eu si Catalin avem o relatie frumoasa….. de prietenie, chiar daca eu mi-as dori mai mult. Nu am o relatie cu cineva, ca altfel nu m-as fi sarutat cu Bote zilele trecute. Ne-am facut chiar si o fotografie, pentru a imortaliza momentul”, a spus Vica.

Mai mult decât atât, blonda preferă să-și aștepte marea iubire maxim 2 ani. “Catalin este un barbat special. Mi-as dori sa avem o relatie, dar momentan nu suntem impreuna. Il mai astept maxim 2 ani. Poate se hotaraste”, a mai spus vedeta TV.

Vezi imagini aici


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]