evzmonden.ro Web analytics

Imagini INCENDIARE cu Antonia la plajă! A fost FOTOGRAFIATĂ

Imagini INCENDIARE cu Antonia la plajă! A fost FOTOGRAFIATĂ
Imagini INCENDIARE cu Antonia la plajă! A fost FOTOGRAFIATĂ

Mamă a trei copii superbi, Antonia și-a rupt din programul să ocupat și a plecat împreună cu iubitul său, Alex Velea, la mare, pe litoralul românesc.

Artista a atras toate privirile în momentul în care s-a apropiat de mare și a încercat să intre în apă. Îmbrăcată într-un costum de baie de un roşu și decoltat, Antonia s-a aplecat pentru a se stropi cu apă pe picioare. Corpul perfect tonifiat al Antoniei i-a lăsat pe cei care se aflau acolo cu gura căscată, având în vedere că poziția în care s-a aplecat a fost ușor…indecentă.

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu (n. 12 aprilie 1989, București, România), este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului.

A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine, deși înainte să-și dedice viața muzicii, Antonia și-a sporit popularitatea prin lansarea propriei linii de modă în parteneriat cu Ford Models, acțiune care a propulsat-o pe prima pagină a unor publicații din România.

Citiți mai mult aici

Foto: cancan


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]