evzmonden.ro Web analytics

IMAGINI BOMBĂ cu fosta IUBITĂ a lui Florin Piersic Jr. A apărut complet dezbrăcată! Scena este de NUDITATE EXCESIVĂ!

IMAGINI BOMBĂ cu fosta IUBITĂ a lui Florin Piersic Jr. A apărut complet dezbrăcată! Scena este de NUDITATE EXCESIVĂ!
IMAGINI BOMBĂ cu fosta IUBITĂ a lui Florin Piersic Jr. A apărut complet dezbrăcată! Scena este de NUDITATE EXCESIVĂ!

Dorina Chiriac este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, dar puțini sunt  cei care știu că simpatica actriță îi încântă zilnic pe copiii din România, ea fiind vocea „Minnie Mouse” de la noi!

Printre rolurile memorabile jucate de ea este și cel interpretat în pelicula „Niki Ardelean, colonel în rezervă”, regizat de Lucian Pintilie!

clipboard01_112

La minutul 30 al fimului, actorii Dorina Chiriac și Șerban Pavlu apar dezbrăcați complet după o scenă de sex. Mai mult, dialogul dintre cele două personaje despre iritațiile care pot apărea în timpul unui act sexual este halucinant. „Nu te mai cheli așa! Uite și tu ce față are!”, îi spune „Eugen”, personajul jucat de Pavlu, soției sale, care stă în pat, cu picioarele… desfăcute „în poziție ginecologică”! Apoi, dialogul obscen continuă tot pe teme sexuale, de această dată despre pericolul poziției „pe la spate” în timpul sarcinii.

Culmea este că aceste imagini au apărut acum câteva luni la TVR 2, într-o duminică seară și au fost difuzate necenzuarete înainte de ora 23.00!

clipboard02_33-465x390

Dorina Chiriac a intrat de mai multe ori și în atenția presei tabloide, prin prisma relație pe care a avut-o cu Florin Piersic Jr.

Intr-un interviu acordat revistei Tango, actrita Dorina Chiriac a dezvaluit de ce nu s-a casatorit nicodata pana acum, desi s-a iubit cu Tudor Chirila si cu Florin Piersic jr, cu ultimul avand si un copil: “Parerea mea despre un sot este ca, dincolo de pasiune, de chimie, ca trebuie sa nasca in tine sentimentul de protectie. Eu am trait niste lucruri pe care le doresc oricarei adolescente, oricarei tinere. Dar n-am avut niciodata sentimentul de protectie langa cineva, astfel incat sa-l iau de sot. (…) Sa vedem cine ma cere. Nici nu sunt deschisa la orice. Si mai e ceva. Probabil de frica m-am programat asa, dintotdeauna. N-am trecut si n-am viitor. Asta de frica. Si atunci, eu sunt exact in punctul asta, aici, cu tine. Habar n-am ce o sa fac pana la urmatorul spectacol!”, a marturisit cu sinceritate actrita pentru Tango.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Probabil acea scena este considerata nuditate nonse><uala, dar nu am inteles necesitatea artistica sau de marketing a acelei scene, mai ales dialogul cretinel, referitor la "freza" care inteaapa.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]