evzmonden.ro Web analytics

Il RECUNOSTI? Este un ARTIST CELEBRU din Romania. Toate FETELE ii cad la PICIOARE – FOTO

Il RECUNOSTI? Este un ARTIST CELEBRU din Romania. Toate FETELE ii cad la PICIOARE – FOTO
Il RECUNOSTI? Este un ARTIST CELEBRU din Romania. Toate FETELE ii cad la PICIOARE - FOTO

Este cantaret, se bucura de celebritate, iar toate fetele sunt innebunite dupa el. Este talentat si nu se lauda doar cu cantatul, ci si cu sarmul pe care il are.

Acum, este barbat in toata regula, insa l-a cuprins nostalgia in momentul in care a gasit o poza cu el de cand era elev. Artistul este greu de recunoscut si nu mai seamana deloc cu baietelul care era in prima zi de scoala.

Baietelul din imagine este nimeni altul decat Nadir. Artistul a publicat pe contul lui de socializare o fotografie cu el de pe vremea cand era un pusti, de 7 ani: ”Hahaha. Clasa I. Îmi cam fugea ochiul”, a scris Nadir amuzat pe contul lui de Instagram.

Nadir Tamuz a reusit sa surprina pe toata lumea in momentul in care a anuntat ca va deveni tatic. Copilul artistului a aparut in urma unei aventuri, iar artistul si-a dorit sa tina ascunsa identitatea si sarcina femeii care i-a daruit cel mai frumos cadou.

Sursa:Spynews.ro

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X