evzmonden.ro Web analytics

HOT! Și-a sărbătorit ziua în costum de baie! Speak o să leșine când o să vadă aceste poze!

HOT! Și-a sărbătorit ziua în costum de baie! Speak o să leșine când o să vadă aceste poze!
HOT! Și-a sărbătorit ziua în costum de baie! Speak o să leșine când o să vadă aceste poze!

 

Adelina Pestritu a împlinit pe 2 februarie 30 de ani și a ales să serbeze schimbarea prefixului peste ocean, mai exact, la Miami, SUA.

Frumoasa brunetă a avut ocazia să stea la plajă în prima zi cu noul prefix și să își etaleze corpul perfect sub razele soarelui.

Ultima vacanță cu Speak a fost în SUA, iar acum s-a întors în același loc. A lăsat ,,lucruri nerezolvate”

 

Cu siguranță imaginile acestea de infarct i-a impresionat și pe americanii veniți și ei la plajă, dovedind încă o dată că româncele fac parte din elita femeilor frumoase ale lumii.

Seara, după o ședință amplă de bronz, Adelina Pestrițu a sărbătorit la un restaurant, în compania prietenelor ei din SUA, cât și din România.

Speak, fostul ei iubit cu care avea planuri de căsătorie, cu siguranță o să se bâlbâe data viitoare când va vorbi cu sau despre Adelina, având în minte aceste fotografii. Vestea bună e că vacanța Adelinei a fost în compania fetelor, iar singurul bărbat care a pus mâna pe ea a fost un celebru artist tatuator.

FOTO Adelina tocmai și-a făcut tatuajul cu numărul 20 într-o zonă INTIMĂ! Mesajul pe care și l-a scris pe piele o să dea de gândit multora


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Ea si cu Andreia Esca, rad ca proastele in toate pozele – daca dai o cautare pe “google imagini” pt Esca, te sperii ce ranjet are indiferent de ocazie. Probabil vrea sa arate fericirea incredibila care o inconjoara… vad ca Adelina se manifesta cam la fel!

[wysija_form id="7"]