evzmonden.ro Web analytics

HALUCINANT! A fost DECLARATA MOARTA, iar apoi a fost GASITA de sotul EI pe INTERNET

HALUCINANT! A fost DECLARATA MOARTA, iar apoi a fost GASITA de sotul EI pe INTERNET
HALUCINANT! A fost DECLARATA MOARTA, iar apoi a fost GASITA de sotul EI pe INTERNET

Anna Zaychkovskaya, fostă Miss Ucraina, a fost declarată moartă în anul 2013. Ea își anunțase soțul că se duce să fumeze o țigară și nu s-a mai întors. După îndelungate căutări, autoritățile au dat peste un cadavru care avea caracteristicile fizice ale tinerei și au declarat-o moartă.

Recent, soțul ei, un milionar italian, a avut parte de o surpriză imensă în timp ce naviga pe Instagram. A dat peste o femeie care arăta identic ca Anna, care apărea în poze alături de un alt bărbat, în New York.

Bulversat de acestă descoperire, soţul a făcut  investigații amănunțite și a aflat că cea de pe Instagram era chiar soția lui,  pe care o credea moartă de atâţia ani.

Soţul nu își explică ce s-a putut întâmpla și cum s-a ajuns la o asemenea situație, mai ales că, susține el, se înțelegea bine cu soţia lui și păreau că au o relație funcțională, relatează EVZ.RO.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Nu intelege fostul sot ca el nu are banii si nici casa aluia din NY ? Ce este asa de greu, femeia l-a lucrat subtil, cu clasa, fara certuri si mahalagism

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X