evzmonden.ro Web analytics

Gestul neașteptat pe care Gabriel Cotabiță îl va face din nou

Gestul neașteptat pe care Gabriel Cotabiță  îl va face din nou
Gestul neașteptat pe care Gabriel Cotabiță îl va face din nou

După perioada dificilă prin care a trecut, Gabriel Cotabiță merge mai departe cu capul sus. Artistul a acordat un interviu în exclusivitate pentru revista „Taifasuri” și a menționat că vrea să-şi întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului iubita lui, Alina.

Un stop cardio-respirator l-a ținut departe pe Gabriel de carieră și de iubită, iar acum se pregătește să se recăsătorească.

“A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia acesta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a spus Gabriel Cotabiţă în interviul respectiv.

Timp de 19 ani, Gabriel Cotabiță a fost căsătorit cu Ioana Nagy. Cei doi au pus punct căsniciei după ce fosta soție a adus pe lume încă o fetiță.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]