evzmonden.ro Web analytics

Gabriela Cristea: „Dacă aş accepta să le fiu naşă tuturor, ar însemna să o ţin doar într-o petrecere!”

Gabriela Cristea: „Dacă aş accepta să le fiu naşă tuturor, ar însemna să o ţin doar într-o petrecere!”
Gabriela Cristea: „Dacă aş accepta să le fiu naşă tuturor, ar însemna să o ţin doar într-o petrecere!”

Se numără printre cele mai cunoscute vedete TV, iar pentru Gabriela Cristea, gazda „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, poveştile de dragoste se scriu în fiecare zi. Fie că este în emisiune, sau acasă, frumoasa brunetă îşi trăieşte din plin dragostea alături de soţul său, Tavi Clonda, iar de când s-au căsătorit, cei doi sunt nedespărțiți. Multe cupluri şi-ar fi dorit-o ca naşă, dar Gabi Cristea a povestit, pentru EVZ, de ce nu le poate fi alături, dar şi cu cât de multă neîncredere a fost privit la început proiectul în care s-a angajat.

– Evz Monden: Cum te simți în rol de Cupidon pentru cuplurile din casă?

– Gabriela Cristea: Am încercat să le împărtăşesc din experienţa mea de viaţă cuplurilor din casă, să îi învăţ să privească din toate unghiurile. De cele mai multe ori suntem subiectivi, iar când vine vorba de greşelile făcute de noi suntem mult mai permisivi şi întotdeauna găsim explicaţii. Asta încerc să fac, nu aş putea să spun că sunt Cupidon.

– Ai asistat la prima cerere în căsătorie de la „Te vreau lângă mine”. Ai de gând să le fii naşă?

– Nu pot să le fiu nașă, pentru că eu nu sunt cununată religios. Toţi oamenii pentru care am fost nașă sunt oameni apropiaţi şi pe care îi cunosc de foarte multă vreme. Dacă aş accepta să le fiu naşă tuturor celor care se logodesc la noi în emisiune, ar însemna să o ţin doar într-o petrecere!

– A mai compus Tavi vreo melodie nouă din dragoste pentru tine?

– Da. Sper că îl inspir! Ultima piesă nu este inspirată din viaţă noastră sau din dragoste pentru mine. Piesa se numeşte „Strigă”, iar inspiraţia a venit din ceea ce se întâmplă în jurul nostru…

– Cum a fost cea mai romantică întâlnire?

– Fiecare moment pe care îl petrec cu soţul meu este romantic. Dar, cea mai romantică vacanţă pe care am petrecut-o împreună a fost la Veneţia, când m-a cerut de soţie.

– Care este prima ta amintire de la Kanal D?

– Am multe amintiri. Îmi aduc aminte că noi, cei care abia ne angajasem şi încercam să deschidem un proiect nou, eram destul de optimişti, doar că „piaţa” se uita la noi cu sprânceana ridicată.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]