evzmonden.ro Web analytics

Frumoasa Lavinia Șandru este LIBERĂ ca pasărea cerului! A divorțat de fostul ministru Darius Vâlcov! FOTOGRAFII ÎN EXCLUSIVITATE de la nunta lor, de acum 11 ani!

Frumoasa Lavinia Șandru este LIBERĂ ca pasărea cerului! A divorțat de fostul ministru Darius Vâlcov! FOTOGRAFII ÎN EXCLUSIVITATE  de la nunta lor, de acum 11 ani!
Frumoasa Lavinia Șandru este LIBERĂ ca pasărea cerului! A divorțat de fostul ministru Darius Vâlcov! FOTOGRAFII ÎN EXCLUSIVITATE de la nunta lor, de acum 11 ani!

Lavinia Şandru a reuşit să divorţeze de soţul său, fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov. Potrivit Cancan.ro, cei doi au decis să se separe la notar, iar fetița cuplului ar fi rămas doar în costodia frumoasei brunete!

În anul 2005, Lavinia Şandru s-a căsătorit cu politicianul Darius Vâlcov, iar naşi de cununie au fost Cozmin şi Gabriela Guşă. Pe atunci, cei doi nu se bucurau de celebritate la fel ca acum şi încercau să îşi consolideze o cariera în politică. După numai un an de mariaj a venit pe lume şi singurul lor copil, Sara Gabriela. Anul trecut, dupa ce Darius Valcov a fost arestat, colegul Laviniei, Rareş Bogdan, a confirmat această informație, marturisind că Vâlcov şi soţia lui nu mai sunt împreună de câţiva ani.

2

”Ea trebuia să facă demult acest pas, însă s-a gândit că el şi aşa are nenumărate necazuri şi că nu e cazul să îi mai aducă şi ea altele. A aşteptat să se limpezească apele, apoi a făcut pasul. Au divorţat la notar, în linişte, s-au înţeles şi asupra bunurilor comune. Custodia este la Lavinia, însă Darius poate veni să îşi vadă fata oricând. Fără probleme. Ea nu i-ar interzice niciodată nimic legat de copil”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

EVZMonden prezintă azi, în exclusivitate, câteva imagini de la nunta Lavinei cu Vâlcov, de acum 11 ani!

Sandru3 evz_EVZ Sandru1_EVZ Sandru2 evz_EVZ copy

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • ASA FATA TAICHII … SI LA BINE SI LA RAU. MAI MULT LA BINE CA ESTI SI TU O FACATURA SE STIE. VAI DE MAMA TA. INSA TE ASTEAPTA GUSHA CU CARE NOI CREDEM CA AI AVUT MAI MULTE ” SEDINTE” DE POLITICA. IN REST LASHA CA MULTE FEMEI INTERESATE DE POZITII SOCIALE DE BANI ACCEPTIND ORICE MUTZUFLAN IN VIATA LOR. SI STI DECE? PENTRU CA VOI NU AVETI ERECTIE… SI DE AICI PUTETI FENTA PE ORICINE. MDA!

  • ce i-as mai da o bastarca la gaoz

  • Saraca frumoasa urata nu-i nici divortata nici cu fata luata! Verificati informatiile si la cine sta fata ministrului defapt si de cate ori se duce ma-sa defapt s-o vada! Si verificati si cu cine il insala pe Valcov! O sa va distrati, de teapa ei! :))

[wysija_form id="7"]