evzmonden.ro Web analytics

Fructele intretin cu adevărat tonusul şi frumuseţea naturală. Ce efecte au

Fructele intretin cu adevărat tonusul şi frumuseţea naturală. Ce efecte au
Fructele intretin cu adevărat tonusul şi frumuseţea naturală. Ce efecte au

Iti doresti sa fii mereu tanara si frumoasa? Chiar daca pare imposibil sa iti mentii infatisarea tinereasca in toate etapele vietii, frumusetea poate fi pastrata odata cu sanatatea.

Pentru ca un trup sanatos este intotdeauna mai frumos si mai vibrant, vei deborda de energie si vei atrage privirile chiar si la varsta a treia. Cum poti obtine asa ceva? Ei bine, un stil de viata sanatos nu e deajuns, ai nevoie si de o dieta sanatoasa la care sa nu renunti deindata ce intampini greutati. In principal e bine sa eviti mancarurile uleioase si iuti (condimentate excesiv). Elimina-le din dieta zilnica si inlocuieste-le cu legume si fructe. Mananca fructe care contin fibre si antioxidanti pentru a te asigura ca iti pastrezi sanatatea si la batranete. Si nu uita, fiecare fruct sau leguma aduce propriile sale beneficii deci, daca vrei sa imbatranesti sanatoasa si frumoasa, vei tine cont de urmatoarea lista a celor mai indicate fructe pe care sa le incluzi in dieta zilnica.

  1. Marul

Un mar pe zi spune un proverb din limba engleza, il tine pe doctor la distanta. Chiar daca nu ai mai auzit pana acum aceasta expresie, adevarul e ca merele sunt extrem de bogate in fibre, un singur mar pe zi insemnand un aport de 100% din necesarul de fibre al organismului. Vei evita de asemenea problemele legate de constipatie si vei scadea foarte mult riscurile atacurilor de cord.

Continuarea pe Lyla.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]