evzmonden.ro Web analytics

Fripturistele din showbiz: Cum a ajuns Natalia Mateuț să-i ia locul Roxanei Marcu!

Fripturistele din showbiz: Cum a ajuns Natalia Mateuț să-i ia locul Roxanei Marcu!
Fripturistele din showbiz: Cum a ajuns Natalia Mateuț să-i ia locul Roxanei Marcu!

Ieșită direct din teza de la română, între o pauză de țigară și una de cornuleț cu lapte, această „stea” a televiziunii, Natalia Mateuț, i-a luat locul recent Rocsanei Marcu într-un show matinal.

Alin Pătru

La o radiografie atentă, această fripturistă nu de deosebește nici mai mult, nici mai puțin de restul din serie.

Natalia s-a remarcat inițial prin 2011, când, plictisită de traiul ușor de acasă, îi face lui tati (Dorin Mateuţ) o surpriză și merge cu „iubi” la furat de hăinuțe și gentuțe în valoare de 80.000 euro. Ea este exemplul clar de femeie realizată. Cum? Păi să vedem.

Bifează titlul de „asistentă tv” și se plimbă vreo doi ani făcând pe reportera. Se plictisește la un moment dat și anunță că vrea să crească profesional. Însă, pentru asta mai sunt câțiva pași de parcurs, iar Natalia nu se lasă pe tânjeală. Își pune silicoane, căci orice femeie care se respectă știe că asta e calea succesului.

Urmează tot felul de apariții profi: ba îi cad chiloții la Spalsh, ba se desparte de iubit, ba ia calmante pentru durere.

Astfel, ajunge prezentatoare TV, în locul Rocsanei Marcu. Ea este „tânăra generație”, exemplu demn de urmat pentru fetițele inocente de 7-8 ani care cântă versuri indecente pe care nu le înţeleg.

Natalia Mateuţ este genul de domnișoară (la figurat, suntem siguri) care trece prin viață jonglând între iubiți pseudo-celebri, joburi de prezentator de duzină și gentuțe copiate de la branduri celebre.

Până atunci însă, noi credem că este o candidată minunată să o înlocuiască în vreun an, doi pe doamna Anca de la Strehaia, alt exemplu de referință în educarea tinerei generații. Despre asta însă, într-un număr viitor.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]