evzmonden.ro Web analytics

Fotografii incendiare cu Andreea Mantea, noua bijuterie de la Kanal D! Vedeta este una dintre cele mai sexy brunete din România!

Fotografii incendiare cu Andreea Mantea, noua bijuterie de la Kanal D!  Vedeta este una dintre cele mai sexy brunete din România!
Fotografii incendiare cu Andreea Mantea, noua bijuterie de la Kanal D! Vedeta este una dintre cele mai sexy brunete din România!

Puţină lume îşi mai aduce aminte cum era Andreea Mantea pe vremuri, înainte să fie foarte cunoscută, dar şi mămică.Superba brunetă care prezintă emisiunea de seară de la Kanal D, WOWbiz alături de Mădălin Ionescu,   a realizat mai multe pictoriale foarte frumoase pentru mai multe publicaţii, aşa cum sunt şi aceste fotografii, realizate în 2008 la un spa din Capitală. La vremea aceea, Andreea nu era atât de cunoscută precum în prezent, dar arăta impecabil!

2

În acelaşi an, bruneta a participat şi la concursul Miss Playboy, unde a ieşit pe locul 2. Visul ei a fost mereu sa lucreze in televiziune, pe care si l-a indeplinit, începându-şi cariera în televiziune ca reporter la Kiss tv.

3

A fost imaginea firmei de lenjerie Jolidon, dar şi co-prezentatoarea lui Mircea Radu la emisiunea “Din dragoste”.

4

Împreuna cu Mircea Radu a prezentat show-ul “Noaptea erorilor” difuzat de Antena 1. Dupa Antenă, s-a mutat la TVR2, unde a prezentat împreună cu Aurelian Timişan show-ul săptămânal de divertisment “Tombola câştigătorilor”. Andreea Mantea s-a facut cunoscută si datorita altor surse, nu doar din televiziune. Frumoasa brunetă a pozat prima dată pentru revista „Promotor” în compania unui Audi TT, iar la câteva luni a primit propunerea să pozeze şi în Playboy, număr ce s-a dovedit a fi un real success.

5

Andreea a fost aleasa să pozeze şi peste graniţe pentru un calendar Playboy, realizat chiar la reşedinta celebrului Hugh Hefner. Acest pictorial a deschis seria ediţiilor fierbinţi din 2009 la “Playboy Ucraina”.

Sursa foto: Libertatea


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]