evzmonden.ro Web analytics

FOTO – Brigitte Sfat si-a TATUAT SPATELE! Ce MESAJ INCREDIBIL i-a adresat lui ILIE NASTASE: “E mai bine sa…”

FOTO – Brigitte Sfat si-a TATUAT SPATELE! Ce MESAJ INCREDIBIL i-a adresat lui ILIE NASTASE: “E mai bine sa…”
FOTO - Brigitte Sfat si-a TATUAT SPATELE! Ce MESAJ INCREDIBIL i-a adresat lui ILIE NASTASE: "E mai bine sa..."

Recent, Brigitte Nastase a declarat ca se simte ca la inchisoare in relatia pe care o are cu fostul tenismen. Din cauza relatiei celor doi, care se deterioreaza pe zi ce trece, bruneta a hotarat sa isi faca un tatuaj, care cel mai probabil face referire la sotul ei. 

“Psalm 118:8: «E mai bine sa ai incredere in Dumnezeu, decat sa iti pui convingerea ferma într-un barbat»” , este mesajul scris pe spatele lui Brigitte.

Brigitte Sfat a rupt tacerea si a marturisit saptamana trecuta ca lucrurile nu mai functioneaza in relatia cu fostul tenismen, ba mai mult decat atat, se simte prizoniera alaturi de Ilie Nastase.

“Cand l-am cunoscut pe llie am trecut printr-o perioada urata. L-am iubit. Ilie a fost cea mai potrivita persoana pe care Dumnezeu a putut sa mi-o scoata in fata. Nu aveam cum sa nu il iubesc atunci. Intre timp s-au intamplat multe lucruri. Am fost tradata.”

Ma simt prizoniera in această relatie. Eu am incetat sa mai vreau sa mai am sentimente pentru el. Am considerat ca nu merita. Astazi sunt o persoana ranita, care nu mai are sentimente”, a declarat Brigitte Sfat in cadrul unei emisiuni TV.

   

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X